Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Mercure Timisoara se afla in Timisoara, la 1,9 km de Catedrala Ortodoxa Timisoara. Ofera unitati de cazare cu restaurant, parcare privata gratuita, centru de fitness si bar. Acest hotel de 4 stele are vedere la oras, iar oaspetii au la dispozitie un lounge comun si o terasa. Exista room-service si WiFi gratuit in intreaga proprietate.
Camerele de la Mercure Timisoara sunt amenajate in culori calde si opulente. Fiecare camera are mocheta, aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou, minibar si aparat de cafea. Toate camerele hotelului au dulap si baie privata cu articole de toaleta gratuite.
Mercure Timisoara ofera un mic dejun tip bufet sau vegetarian. Restaurantul Winestone al hotelului serveste micul dejun, pranzul, cina sau room-service. Meniul include mancaruri romanesti moderne gustoase, servite intr-un spatiu modern. Barul Winestone este potrivit pentru a savura cafeaua in timpul zilei sau pentru a organiza mici petreceri cu familia si prietenii seara.
Pentru evenimente corporative sau facilitati de afaceri, este disponibila sala de conferinte Bega de la proprietate. Personalul de la Mercure Timisoara le sta oaspetilor la dispozitie la receptia cu program non-stop. Proprietatea poate asigura transferul de la/la aeroport, disponibil la cerere si la un cost suplimentar.
Printre punctele de atractie situate in apropierea proprietatii se numara Catedrala Sf. Gheorghe, Iulius Mall Timisoara si Parcul Central din Timisoara. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara, situat la 13 km de Mercure Timisoara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.