Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Plaza


Descriere

Hotelul Royal Plaza este situat intr-o zona linistita din Timisoara, la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului. Hotelul dispune de 20 camere double sau single si 3 apartamente. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, seif, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, fax/copiator (cost suplimentar), sala de conferinte si evenimente (cost suplimentar), facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, inchirieri auto, cada cu hidromasaj/jacuzzi, inchirieri auto, menaj zilnic, internet wireless gratuit, parcare gratuita. Facilitati camere: baie cu dus/cada cu hidromasaj (in apartamente), uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, telefon, minibar, internet wireless.
Descriere camere:
baie cu dus/cada cu hidromasaj (in apartamente), uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, telefon, minibar, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, seif, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, fax/copiator (cost suplimentar), sala de conferinte si evenimente (cost suplimentar), facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, inchirieri auto, cada cu hidromasaj/jacuzzi, inchirieri auto, menaj zilnic, internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 20 camere double sau single si 3 apartamente.
Locatie:
Hotelul Royal Plaza este situat intr-o zona linistita din Timisoara, la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.