Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Savoy este o proprietate eleganta, situata in centrul orasului Timisoara si are fatada originala din 1935 si camere renovate cu gust, cu elemente Art Deco. Proprietatea pune la dispozitie serviciul gratuit de transfer de la/la aeroport intre orele 07:00 - 19:00, la cerere si in functie de disponibilitate.
Restaurantul primitor, atractiv serveste o selectie larga de mancaruri in stil clasic. Acesta este deschis zilnic la mesele de mic dejun, pranz si cina.
La cocktail barul Hotelului Savoy puteti sa savurati bauturi. Acesta are atmosfera eleganta si mobilier in stil traditional, confortabil.
Oaspetii beneficiaza de parcare privata gratuita, in functie de disponibilitate. Pentru sejururile de cel putin 2 nopti, hotelul ofera serviciul gratuit de transfer de la/la aeroport in timpul zilei, la cerere si in functie de disponibilitate. Serviciul de transfer de la/la aeroport trebuie solicitat cu cel putin 24 de ore in avans.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.