Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TORONTAL


Descriere

Amplasat la intrarea in municipiul Timisoara pe drumul dinspre Vama Cenad, hotelul si restaurantul Torontal 3* asteapta turistii intr-o ambianta eleganta si confortabila.Calitatea dotarilor, amenajarea interioara si atentia acordata celui mai mic detaliu, profesionalismul angajatilor si promptitudinea serviciilor fac ca Hotel Torontal 3* sa poata garanta un sejur memorabil.

Intr-o atmosfera primitoare doreste sa ofere un sejur placut intr-una din cele 20 de camere si 3 apartamente de care dispune. Pentru a se bucura din plin de confort atunci cand turistii sunt ideparte de casa hotelul a dotat camerele cu TV, cablu, Wi-Fi, telefon, aer conditionat si uscator de par.
Hotelul dispune si de camere pentru persoane cu dizabilitati.

Restaurantul Torontal - capacitate de maxim 70 de persoane - locatia perfecta pentru un mic dejun de afaceri, o cina intima sau doar o intalnire cu prietenii.

Terasa Hotelului Torontal, ferita de agitatia si zgomotul orasului, ofera o atmosfera deconectanta si o ambianta aparte pentru relaxare.

La Hotelul Torontal exista parcare privata gratuita, iar in imediata vecinatate se afla o benzinarie.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.