Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul SunGarden Salin va invita sa descoperiti frumusetea Cheilor Turzii si cea a Salinei Turda, intr-o atmosfera naturala i totodata eleganta. Sederea aici va va oferi o experienta unica, fiind locul in care istoria se imbina cu modernitatea, avand ansa de a descoperi o serie de obiective turistice intr-un ambient confortabil, modern i totodata familiar.

Descriere: Hotelul dispune de 56 de locuri dispuse in camere de trei si patru stele, twin sau cu pat matrimonial.

Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu baie proprie, telefon international direct, TV color si TV cablu, minibar, aer conditionat, uscator de par, cu iesire la diferite terase.

Facilitati hotel: Receptie deschisa non-stop; camera de bagaje; internet; restaurant; parcare pazita; room service; spalatorie; sala fitness,gradina , terasa , acces gratuit la internet WiFi in toate zonele,sala de conferinta (120 de locuri),teren de minifotbal,teren de minifotbal,jacuzzi,servicii de masaj.

Mic dejun tip bufet sau a la carte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.