Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Calin


Descriere

Casa Calin este situata in centrul geografic al judetului Suceava, intre municipiul Campulung Moldovenesc (15km) si Gura Humorului (20km).

Amplasare
Pensiunea este situata in centrul geografic al judetului Suceava, intre municipiul Campulung Moldovenesc (15km) si Gura Humorului (20km). Facilitati Hotel
Casa Calin dispune de 26 locuri in 10 camere decomandate. Facilitati Camere
Camrele sunt dotate cu baie proprie, incalzire centrala, TV color si antena satelit, unele camera au terasa si minibar. Alte Informatii
Casa Calin mai ofera salon cu semineu cu 40 locuri la mese; pavilion exterior cu 25 locuri, gratar, cuptor de paine, masa de tenis, leagan, billiard, sala de conferinte (30 locuri), parcare, internet wireless, copiii intre 0-4 ani, gratuitate la cazare in camera cu parintii si mic dejun gratuit, fara pat suplimentar, copiii cu varsta intre 4 si 14 ani,platesc un supliment de 25 lei( fara pat suplimentar);a treia persoana in camerele de familie ( 5,9 sau 10), platesc supliment de 50 lei).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.