Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alykanas Beach Grand Hotel


Descriere

Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja. Situat pe plaja din Alikanas, Alykanas Beach Grand Hotel by Zante Plaza are un restaurant, un lounge comun, bar si o piscina sezoniera in aer liber. Oferind WiFi gratuit, acest hotel de 3 stele are o gradina si o terasa. De asemenea, hotelul pune la dispozitie o cada cu hidromasaj, program de divertisment de seara si receptie cu program nonstop.
Toate camerele au aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, fierbator, birou, cada si uscator de par. Camerele hotelului includ dulap si baie privata.
Alykanas Beach Grand Hotel by Zante Plaza ofera in fiecare dimineata optiuni de mic dejun conditionat si tip bufet.
Hotelul are un loc de joaca pentru copii. Oaspetii pot juca darts la Alykanas Beach Grand Hotel by Zante Plaza sau pot apela la serviciul de inchirieri auto si de biciclete.
Orasul Zakynthos se afla la 15 km de hotel, iar Laganas este la 18 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Dionysios Solomos din Zakynthos, situat la 17 km de Alykanas Beach Grand Hotel by Zante Plaza, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.
Cele mai apreciate facilitati:
- 2 piscine
- WiFi gratuit inclus
- transfer de la si/sau la aeroport
- camere pentru nefumatori
- acces imediat la plaja
- bar
- Mic dejun foarte bun
- Patuturi de copii (la cerere)
Info mic dejun:
continental, englezesc/irlandez complet, vegetarian, fara gluten, bufet.
Parcare privata gratuita disponibila la hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.