Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dolphins Studios


Descriere

Amplasat în Limni Keri (Zakynthos), Dolphins Studios se află la 150 m de plaja Keri și oferă apartamente cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la grădină. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai și fierbător Camerele confortabile de la Dolphins Studios sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat și Tv. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos, situat la o distanță de 8,9 km.

Cele mai apropiate atracții de Dolphins Studios sunt: Lacul Keri - 700 m, Caretta's Fun Park Centre - 8,3 km, Archelon - 10,0 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Foehn
Parcare la proprietate
Apartamente
Vedere la munte
Grădină
Aer condiționat
Terasă
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Baie cu cadă sau duș
Pardoseală de gresie/ marmură
Mic dejun în cameră
Vedere la grădină
Grătar
Fierbător
Masă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Zonă de luat masa
Chicinetă