Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Resorts and Spa


Descriere

Localizare: hotelul este situat in statiunea Kalamaki (prelungirea statiunii Laganas), la doar 150 m de plaja cu nisip, la 400 m de centrul statiunii, la 100 m de statia de autobuz, 5 km de Zakynthos Town si 3 km distanta de aeroport.
Facilitati hotel: receptie 24h, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite (prosoapele de plaja sunt oferite gratuit, cu plata unui depozit returnabil la check-out; tarif: 10 eur/ prosop, piscina pentru copii, loc de joaca, jacuzzi, sala de gimnastica, sauna, biliard, darts, program de divertisment de 2 ori pe sapatmana.

Facilitati camere: 160 camere dotate cu balcon, pat matrimonial sau twin, TV, telefon, aer conditionat (gratuit), seif (gratuit), Wi-Fi (gratuit), frigider (gratuit), baie cu cada sau dus, uscator de par. Patutul pentru infant este gratuit si se ofera la cerere, cu confirmare inainte de check-in. 16 suite de lux au 34 mp au piscina privata iar alte 4 camere situate la etaj superior au jacuzzi propriu, in plus dispun de: posibilitatea de a prepara ceai/cafea in camera, fier de calcat si masa de calcat (la cerere), cana electrica, halate si papuci de baie, majoritatea camerelor au vedere la gradina.

Masa: All Inclusive.

Website: www.goldensunzantehotel.com

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.