Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELTHEA CORFU VILLAS


Descriere

Kalypso & Erato este un complex situat la aproximativ 150 de metri de Plaja Stalachto. Acesta oferă vile spațioase și complet utilate, dotate cu o piscină privată și o terasă deschisă mare. Accesul la Wi-Fi este gratuit pe întreaga proprietate. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
La mai puţin de 4 km se află satul Agios Matthaios, unde sunt situate 3 supermarketuri. Plajele Prassoudi și Chalikounas se află la aproximativ 2 km și oferă taverne și restaurante pe malul mării. Aeroportul Internațional din Corfu este situat la 26 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeții se pot relaxa pe terasa deschisă pavată cu piatră, care include șezlonguri, umbrele și facilități de grătar în aer liber. Complexul oferă şi parcare privată gratuită.