Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GAIA PALACE


Descriere

Hotelul Gaia Palace 5* se afla situat la 500 m de plaja si la 5 km de orasul Mastihari, unde se regasesc taverne, baruri si numeroase magazine; o statie de autobuz se afla in apropiere (aprox. 50 m). Plaja este conectata cu Gaia Royal Resort 5*. Recomandat in special pentru familii cu copii sau grupuri de prieteni. www.gaia-hotels.comLocalizare:
situat la 500 m de plaja si la 5 km de orasul Mastichari, unde se regasesc taverne, baruri si numeroase magazine; o statie de autobuz se afla in apropiere (aprox. 50 m)

Web page:
www.gaia-hotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

cladire principala si cateva bungalouri in stil traditional, receptie, lobby,Internet corner,  Internet wireless, bar principal tip bufet, restaurant principal, magazine, servicii de masaj, sauna, hidromasaj, spa cu piscina interioara, pool bar, 3 piscine cu apa proaspata si 3 piscine separate pentru copii si o piscina pentru bebelusi, zona de joaca pentru copii, sezlonguri si umbrele, sala de fitness, 1 teren de tenis, teren pentru practicarea mai multor sporturi.