Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lango Design Hotel and Spa


Descriere

Descriere: Lango Design Hotel 5* isi propune sa fie urmatoarea dvs. escapada romantica la plaja, oferind o locatie de neegalat.
Aici veti experimenta senzatia de lux in zona exotica a piscinei, puteti savura diferite preparate la restaurantul cu specific mediteranean, sau puteti servi cocktailuri fine sau vin intr-unul din cele 2 baruri si crama. Rasfatati-va cu o experienta unica in centrul Spa aflat in colaborare cu Holmes Place, cel mai mare brand de wellness premium din Grecia.


Localizare: Se afla situat pe plaja din statiunea Lambi, la numai 2 km de orasul Kos.

Facilitati hotel:restaurant cu specific mediteranean italian, 2 baruri, 1 crama, facilitati Spa & wellness cu piscina interioara si sala de gimnastica, o piscina exterioara impresionanta, 2 jacuzzi si paturi moderne, o plaja privata.

Facilitati camere:
Cele 55 de camere si apartamente de lux, dintre care unele au piscina privata, ofera tot confortul si relaxarea de care este nevoie in timpul vacanCaei. Camerele au o suprafata de 25-50 mp, vedere spre piscina sau partiala la mare, la gradina sau la mare, balcon sau terasa, sofa, baie spatioasa, dus, aer conditionat, satelit si cablu TV, uscator de par, halate de baie, paturi Queen Size sau twins, mini bar, Wi-fi, cosmetice de calitate, seif, etc.

Plaja: Situat pe plaja

Tip de masa:
Mic dejun

Clasificare agentie: 5*

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie