Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Neptune Luxury Resort (Kos)


Descriere

Descriere: Un resort excelent, unul dintre cele mai bune din Kos, cu servicii impecabile, facilitati de lux si o localizare ideala pe o plaja de nisip din zona Mastichari.

Localizare: pe plaja de nisip premiata cu Blue Flag, inconjurat de impresionante gradini cu plante mediteraneene. Distante: 5 km de Mastichari, 800 m de statia de autobuz, 8 km de aeroport si 18 km de orasul Kos.

Dotari camere: camerele single si duble sunt localizate in cladirea principala sau in bungalouri si dispun de urmatoarele dotari: bai cu uscator de par, halate si papuci, balcon/terasa, telefon, televizor LCD, aer conditionat, seif, mini frigider, acces internet Wi Fi. Suitele au un living si un dormitor; apartamentele superioare pot caza 2-3 persoane si sunt compuse dintr-un dormitor si o zona cu mini bucatarie, masa si canapea; apartamentele executive pot gazdui 2-5 persoane si sunt alcatuite din 2 dormitoare, 2 bai si o zona de zi cu mini bucatarie, masa si canapea; apartamentele family sunt compuse din 2 camere duble conectate, 2 bai si o mini bucatarie.

Facilitati hotel: restaurant principal Neptune pentru servirea micului dejun si a cinei, restaurant a la carte Proteas,restaurant cu specific italienesc Ostia, taverna, 6 baruri, centru spa - un sanctuar de relaxare extins pe o suprafata de 1600 m2, piscine (Residence Pool -partial incalzita + sector pentru copii si hidromasaj; Palace Pool - piscina pentru copii; Village Pool cu vedere la mare; Olympic Pool - 50 m lungime + sector pentru copii; piscina interioara incalzita; mini aqua park pentru copii).

Pentru copiii intre 4-12 ani hotelul are un mini club Kids Adventure cu program zilnic incluzand diverse jocuri, competitii, zile tematice. Exista si o mica gradinita destinata intre 2-3 ani unde cei mici se pot juca sau picta pentru cateva ore sub supravegherea personalului calficat. Alte facilitati si servicii destinate copiilor: loc de joaca, mini aqua park cu tobogane, cursuri de inot (contra cost), patuturi, scaune de masa, babysitter (contra cost).

Facilitati pentru practicarea activitatilor sportive: badminton (contra cost), tenis, baschet, volei, biliard (contra cost), boccia, tir cu arcul, darts, mini fotbal, squash (contra cost), tenis de masa, fitness, aerobic.

Tip masa: demipensiune

Web site: www.neptune.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie