Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Small Village


Descriere


'Small village' este un hotel exceptional in Kos, la doar 4 km de centrul localitatii Mastichari, renumit pentru pestele proaspat de la tavernele de pe litoral ale satului, apele albastre si nisipul alb, de-a lungul plajei!

Apusul de soare frumos al insulei dau senzatia turistilor de o insula exotica. Este o destinatie linistita si ideala pentru o vacanta in Kos. Hotelul nostru este locul tau special pentru a va relaxa, a visa si a va bucura de cel mai frumos apus de soare de pe insul la Marea Egee.


Small Village este localizat pe un deal frumos, cu vedere spre Marea Egee, cu o vedere magnifica a insulei Kalymnos.
Facilitati Hotel: Acesta este alcatuit din 3 cladiri, cu resedinte independente printre gradini si care sunt legate prin alei de piatra.
Cladirea principala detine Sala de receptie, Restaurant, Bar, Pool Bar, Sala de gimnastica si Piscina.


Arhitectura este in armonie cu mediul inconjurator, propunand doar adaugarea unei note placute si vesele peisajului, iar filozofia noastra este ca turistii sa simta atmosfera unui sat autentic grecesc, sa traiasca si sa savureze natura fara a uita confortul de viata moderna.
Wi-Fi gratuit, parcare gratuita, inchiriere de masini, excursii cu barca si vin, excursii la obiective turistice -pot fi rezervate direct la recepCaie.

Facilitati camere:

Rezervati una dintre minunatele noastre apartamente si maisonettes, bucurati-va de experienta revitalizanta a naturii!

Receptie nonstop la dispozitia dvs. cu informatii, sfaturi si ajutor in toate problemele locale pe care le aveti.

https://thesmallvillage.gr/hotel/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.