Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sun Rocks Apartments

   Firostefani, Grecia


Descriere

Sun Rocks Apartments este o proprietate de 5 stele care se află în Firostefani și oferă apartamente dotate cu bucătărie, piscină în aer liber și un restaurant. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 18 camere. Un minibar și o mașină pentru preparare cafea sau ceai se află în fiecare cameră. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. În camere există baie cu duș, foehn, articole de toaletă gratuite, precum și halate de baie și papuci. Camerele de la Sun Rocks Apartments sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Sun Rocks Apartments au zonă de relaxare.

La Sun Rocks Apartments oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Bucătăria mediteraneană de la Sun Rocks Apartments propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.


Restaurante:
Elea - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Seif
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Minibar - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Masaj - cu plata
Mic dejun tip bufet
Halat de baie, papuci
Apartamente
Șezlonguri
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Articole de toaletă gratuite
Curăţătorie chimică - cu plata
Baie cu cadă sau duș
Snack bar