Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEGRIA VILLAS


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Înconjurat de pini și măslini, Complexul Alegria Villas se află la 200 de metri de plaja din Vassilikos și oferă case în sistem self-catering cu vedere la Marea Ionică. Complexul pune la dispoziție vile elegante și maisonette duplex cu șemineu și WiFi gratuit. În grădină este disponibilă o piscină. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
La 100 de metri de Alegria Villas există magazine, taverne și baruri la malul mării. Oraşul Zakynthos este la 12 km, iar Aeroportul Zakynthos se află la 15 km. Alegria Villas oferă parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Toate casele au aer condiționat și elemente decorative în stil romantic, precum perdele din dantelă și mobilier de epocă. Fiecare vilă sau maisonette duplex are bucătărie complet echipată cu aragaz, cuptor cu microunde și zonă de luat masa. De asemenea, există un living spațios cu TV prin satelit și DVD.

Dormitoarele sunt decorate în culori deschise și au paturi cu cadru din fier și perdele împotriva țânțarilor. Oaspeții se pot bucura de o verandă mobilată, cu vedere la peisajul din Zakynthos. Fiecare vilă sau maisonette duplex are 2 băi.