Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Epic Sana Algarve Hotel


Descriere

Descriere HOTEL EPIC SANA:
Situat intre Vilamoura si Albufeira, pe o suprafata de 8 hectare, intr-o padure de pin amenajata (in timpul constructiei s-au taiat minim posibil din pinii existenti), hotelul EPIC SANA ofera vedere la plaja Falsia, acces direct la plaja, unitati de cazare de lux, un centru SPA mare si piscine exterioare si interioare. Este un hotel nou (deschis in 2013), modern, exclusivist, cu elemente de design unice pe intreaga coasta.
Tip masa:
Mic dejun/demipensiune
Localizare HOTEL EPIC SANA:
Resortul este situat in apropiere si cu acces direct la plaja Falesia, intre statiunile Albufeira si Vilamoura, la 30 km de aeroportul din Faro.
Plaja:
Plaja Falesia este cu nisip fin iar intrarea in apa este lina. Este plaja publica.
Dotari camere:
Hotelul dispune de 229 camere din care 162 camere standard in cladirea principala, 24 suite tip duplex si 43 de apartamente. Camerele spatioase au un design contemporan si includ o baie amenajata cu marmura alba si dotata cu cada si dus cu efect de ploaie. Toate camerele ofera de asemenea un balcon cu vedere partiala la ocean sau vedere la complex si sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, minibar, uscator de par, seif si internet wireless gratuit.
Facilitati HOTEL EPIC SANA:
Complexul beneficiaza de 3 restaurante, 3 baruri, 7 piscine din care 6 piscine in aer liber (2 pentru copii), piscina interioara deschisa 24h, internet wireless gratuit, teren de joaca pentru copii, baby center, terenuri de sport, centru de conferinte de 1500 mp, un centru SPA extrem de mare si modern si parcare.
Clasificarea agentiei: 5*
Web: www.sanahotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.