Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: in Funchal, pe promenada la Oceanul Atlantic, la 2,5 Km de centrul orasului si la aprox 20 km de aeroport. Inconjurat de o superba gradina tropicala de aprox. 20.000 m2, cu 500 de specii unice de plante. Facilitati hotel: restaurante, baruri, 2 piscine exterioare si o piscina pentru copii, piscina interioara/exterioara incalzita, sezlonguri si umbrele la piscina, acces wi-fi la receptie si in holul hotelului (gratuit), parcare.
Clasificarea oficiala a hotelului in Portugalia: 4*.
Dotari camere: baie cu cada sau dus, halat de baie, uscator de par, TV satelit, LCD, DVD player si iPod dock stations, aer conditionat, mini bar, coffe maker, seif (cu plata) si internet contra cost. Apartamentele Junior suite sunt formate din living si dormitor si este dotat cu chicineta complet utilata, baie cu cada sau dus, halat de baie, uscator de par, TV cu cablu, LCD, DVD player si iPod dock stations, aer conditionat, mini bar, coffe maker, seif (cu plata) si internet contra cost.
Activitati: sala fitness, aerobic, 2 jacuzi, spa, sauna, terenuri de tenis, masa de tenis, biliard, mini golf , camera de joaca si jocuri, biliard, tenis de masa, programe de animatie pentru adulti si copii. Pentru unele activitati/ servicii se percept taxe suplimentare.
Facilitati pentru copii: piscina, loc de joaca si jocuri, animatie pentru copii. Masa: mic dejun.
Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
*Demipensiunea include mic dejun si cina (bufet). Bauturile nu sunt incluse.
Site: www.portobay.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie