Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: in mica localitate Calheta, aflata in partea de sud-vest a insulei Madeira, langa o plaja cu nisip fin si in vecinatatea noului port. Distanta fata de Funchal este de aprox 30 minute, cu masina.

Caracteristici hotel: 2 restaurante, 3 baruri, piscina exterioara cu sezlonguri, piscina interioara, parcare acoperita (contra cost), 4 sali de conferinte.

Camerele: cele 140 camere ale hotelului dispun de aer conditionat, mini bar, TV LCD, uscator de par. Apartamentele dispun de o chicineta complet echipata

Activitati: sala de fitness, sauna, baie turceasca, sporturi nautice. . Pentru unele activitati se pot percepe taxe suplimentare.

Masa: All inclusive.

Opinia noastra: hotelul se recomanda cu predilectie clientilor care isi doresc o vacanta foarte linistita, la plaja, departe de zonele dinamice din Funchal. Clasificarea tour operatorului: 4*.

Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Pagina web: www.hotelcalhetabeach.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie