Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAVOY SACCHARUM RESORT amp; SPA


Descriere

Descriere: Un hotel de lux de 5 stele situat pe plaja Calheta, intre Muntii Madeira si Oceanul Atlantic, Savoy Saccharum Resort & Spa are o infinity pool pe acoperis.
Localizare: La aproximativ 900 metri de centrul Calheta, pe locul unei foste mori de trestie de zahar, la intrarea unui mic defileu, separat de plaja stancoasa si de ocean doar printr-o strada. PLaja cu nisip este situata la 500 metri de hotel.
Facilitati hotel: Restaurant cu terasa, restaurant a la carte, 2 baruri, internet Wi-Fi gratuit, piscina interioara (incalzita), terasa mare cu piscina, sezlonguri, prosoape de plaja si umbrele la piscina, snack-bar, o a doua terasa cu piscina (20 x 6 m) pentru adulti, ezlonguri, prosoape de plaja ai umbrele la cea de a doua piscina, bar la piscina, garaj (contra cost), sala de fitness (acces gratuir), mini SPA (contra cost).
Dotari camere: Telefon, TV, facilitati de cafea / ceai, minibar, seif, aer conditionat, internet Wi-Fi contra cost, uscator de par, halat de baie, baie cu dus, balcon.
Camera dubla de aproximativ 24 de metri patrati, cu vedere la curte.
Camera dubla etaj superior doar la etajul 6.
Suite, 60 de metri patrati, cu living, camer dubla, bucatarie, cu vedere la curte.
Website: http://www.saccharumhotelresort.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.