Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vidamar Resort Hotel Madeira


Descriere

Localizare: situat in Funchal, la 15 minute de mers de centrul orasului, direct pe tarmul stancos al Oceanului Atlantic. Aeroportul este la aprox 20 km distanta de hotel.
Caracteristici hotel: 300 camere si apartamente cu design modern, 5 restaurante, 3 baruri, pub, 4 piscine in aer liber cu apa de mare din care 1 piscina pentru copii, piscina interioara cu jacuzzi, sauna, baie de aburi, internet (gratuit doar in lobby), room service.
Camerele: (suprafata aprox 39 m2) sunt echipate cu balcon, aer conditionat, seif, frigobar, telefon, TV, Wi-Fi (cu plata), baie, uscator de par. Toate camerele sunt twin (2 paturi).
Activitati: sporturi nautice, scoala de scufundari,centru SPA, tenis de masa, squash, sala de fitness, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri, sala de conferinte. Pentru unele activitati si servicii se percep taxe suplimentare.
Facilitati pentru copii: piscina in aer liber, miniclub Dolphins 3-6 ani, miniclub Shark 6-11 ani.
Masa: demipensiune
Opinia noastra: hotelul are o arhitectura contemporana, o pozitie foarte buna si este potrivit atat pentru familii cu copii cat si pentru cupluri sau grupuri.
Clasificarea tour operatorului: 5*.
Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Pagina web: www.vidamarresorts.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie