Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ESTIVAL CENTURION PLAYA


Descriere

Localizare
Resortul este situat pe plaja statiunii Cambrils (Tarragona) - Costa Dorada, aflandu-se la o distanta de 200 m de cel mai apropiat restaurant si la 14 km de Aeroportul Reus.

Website
http://www.centurionplaya.com/

SPA & Welness
Hotelul detine un centru spa cu tratamente de wellness si de infrumusetare unde oaspetii se pot rasfata, este in masura sa ofere turistilor o abordare unica a ingrijirii corporale, de asemenea, este conceput pentru a satisface nevoile fiecarui client.

Drinks & Food
La ora mesei, exista un restaurant care serveste preparate din bucataria internationala, bufete mari oferind produse cum sunt carnatii, oua si bacon dimineata, supe, salate, carne si peste pentru pranz si cina. Proprietatea pune, de asemenea, la dispozitie un bar si o terasa cu vedere la mare. Hotelul ofera seara un program de divertisment.

Sport si divertisment
Hotelul e situat chiar pe malul marii, alaturi de promenada, care are o banda de biciclete, unde se poate practica jogging, se poate patina sau plimba cu bicicleta. Urmatoarele sporturi sunt, de asemenea, disponibile in apropierea hotelului: golf, tenis, squash, navigatie, scufundari si toate sporturile acvatice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.