Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HM Balanguera Beach (Adults Only)

   Playa De Palma, Spania

de la
1236  1113 
Tarif / persoana
* perioada 30.06.2024 - 07.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hm Balanguera Beach este o proprietate de 4 stele situată în Playa de Palma (Mallorca), care oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele, precum și facilități spa. Facilitățile de la Hm Balanguera Beach includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 129 camere. Camerele luminoase de la Hm Balanguera Beach sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar și mașină pentru preparare cafea sau ceai. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la oraș. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Hm Balanguera Beach oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină situată la înălțime de unde oaspeții pot admira o priveliște superbă.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Hm Balanguera Beach este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Hm Balanguera Beach are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la o distanță de 2,4 km.

Cele mai apropiate atracții de Hm Balanguera Beach sunt: Palma Aquarium - 900 m, Portul de agrement San Antonio de la Playa - 2,1 km, Portul de agrement El Arenal - 3,1 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Restaurant
Lift
Umbrele de soare
Sală de fitness
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Frigider
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Tururi cu bicicleta
Masaj - cu plata
Concierge
Halat de baie
Șezlonguri
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Piscină pe acoperiș
Plajă publică
Plajă cu nisip
Închirieri biciclete - cu plata
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Parcare pe stradă
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Prosoape pentru piscină
Bar la piscină
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Pardoseală de lemn sau parchet
Vedere la oraș
Baie cu aburi - cu plata
2 baruri
Saună - cu plata
Plajă - la 150 m
Piscină exterioară
Facilități spa