Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALVA DONNA BEACH RESORT S


Descriere

Hotelul este situat la 55 km de aeroportul Antalya, la 10m km de orasul Side si la 4 km de localitatea Colakli, pe plaja. Construit in anul 2004, suprafata totala fiind de 17200mp, ultima renovare a avut loc in anul 2014. Localizare
Hotelul este situat la 55 km de aeroportul Antalya, la 10 km de orasul Side si la 4 km de localitatea Colakli.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, 3 restaurante A la Carte(italian, turcesc, pescaresc), 2 piscine exterioare cat si o piscina interioara, 3 tobogane acvatice, cinema, centru SPA, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, teren de tenis cu suprafata sintetica, tenis de masa, darts, bocce, squash, biliard, tir cu arcul, mini fotbal, program de animatie, muzica live, discoteca, masaj, bowling, lectii de tenis, sporturi nautice, windsurfing.Pentru copii: 2 piscine, tobogan acvatic, loc de joaca, mini club.Plaja proprie cu nisip, ponton.