Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DREAM WORLD AQUA S


Descriere

Această proprietate este la 9 minute pe jos față de plajă. Oferind piscine în aer liber, un parc acvatic și o piscină interioară, proprietatea Dream World Aqua este situată în Side, la 700 de metri de plaja sa privată. Sunt oferite servicii gratuite de transfer la plajă. Centrul spa include saună, sală de fitness, facilități de masaj și hamam. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.Localizare
Aeroportul din Antalya este situat la 60 km de proprietate,

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeții pot savura o gamă largă de preparate din bucătăria turcească și internațională, oferite de numeroasele opțiuni de luat masa ale hotelului, printre care se numără restaurantul principal tip bufet, 4 restaurante a la carte și snack baruri. Sunt oferite băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei în barul din hol, la barul de pe plajă, la barul de la piscină și la aqua bar. Oaspeții au la dispoziție, de asemenea, o cafenea în stil turcesc.

Proprietatea oferă numeroase activități, precum biliard, tenis de masă și squash. Sunt disponibile terenuri de tenis. În timpul zilei sunt organizate, de asemenea, meciuri de baschet, volei și fotbal.