Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RUBI HOTEL A


Descriere

Hotelul Rubi are o zonă de plajă privată, o piscină în aer liber și un centru spa cu baie turcească, saună și sală de masaj. În zonele publice este disponibil accesul gratuit la internet Wi-Fi. Există un centru de fitness şi un loc de joacă pentru copii. Oaspeții au la dispoziție, de asemenea, facilități pentru sporturi acvatice. Localizare
Acest hotel de familie este situat în Incekum, la 25 km vest de statiunea Alanya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul Rubi are o zonă de plajă privată, o piscină în aer liber și un centru spa cu baie turcească, saună și sală de masaj. În zonele publice este disponibil accesul gratuit la internet Wi-Fi. De asemenea, există un centru de fitness şi un loc de joacă pentru copii. Oaspeții au la dispoziție, de asemenea, facilități pentru sporturi acvatice. Restaurantul principal oferă micul dejun, prânzul și cina în stil bufet, precum și vedere la mare. Hotelul are, de asemenea, 2 restaurante à la carte și un bar cu băuturi răcoritoare. Hotelul poate aranja un serviciu de transfer, la cerere şi la un cost suplimentar.