Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIDE PREMIUM


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul de 5 stele Oz Hotels Side Premium este situat pe un domeniu de 18.000 m², la numai 200 m de zonă sa privată de plajă de pe litoralul orașului Side. Oferă 2 piscine în aer liber cu tobogane de apă, o piscină interioară şi multe facilităţi de spa. Accesul Wi-Fi este gratuit în toate zonele.Localizare
Centrul oraşului Antalya este situat la 65 km de proprietate, iar Aeroportul Antalya, la mai puţin de 45 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeţii pot savura o varietate de mâncăruri turcești, italienești, grecești, orientale şi internaţionale la numeroasele restaurante ale acestui hotel all inclusive. Între acestea se numără restaurantul principal tip bufet, dar şi restaurantele à la carte, precum OZZ. Proprietatea pune la dispoziţie un bar la piscină, unul pe plajă, un bar în hol, un bar de jazz, un snack bar, un lounge şi o patiserie, care servesc mâncăruri și băuturi pe tot parcursul zilei.

Centrul spa are 2.000 m² şi pune la dispoziție baie turcească, saună, sală de gimnastică, precum şi facilităţi de masaj cu numeroase feluri de masaje. Personalul de divertisment organizează numeroase activităţi şi petreceri pe tot parcursul zilei. La proprietate sunt disponibile o serie de activități, inclusiv tenis, volei de plajă, Pilates, tenis de masă şi baschet.