Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE PARK RESORT S


Descriere

Oferind o plaja privata cu nisip fin, hotelul Sunrise Park Resort & Spa este localizat pe malul marii. Inconjurat de o gradina frumoasa, statiunea ofera piscine mari în aer liber, tobogane cu apa si facilitati de spa, inclusiv o sauna si o baie turceasca. Hotelul Sunrise Park Resort & Spa 5* este situat la 70 km de aeroportul orasului Antalya, la 15 km de orasul Manavgat, pe malul marii. !! NOU 2016: camerele Club au fost renovate.Localizare
Hotelul Sunrise Park Resort & Spa 5* este situat la 70 km de aeroportul orasului Antalya, la 15 km de orasul Manavgat, pe malul marii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul Sunrise Park Resort & Spa dispune de: un restaurant principal, 3 restaurante a la carte, 8 baruri, 3 piscine exterioare, o piscina acoperita, 5 tobogane de apa, cabinet medical, coafor, spalatorie, curatatorie, magazine, serviciu de rent-a-car, parcare privata, o sala de conferinte. Echipa de divertisment organizeaza activitati si spectacole de noapte . Exista 17 terenuri de tenis si 4 terenuri de football la statiune .