Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TUI MAGIC LIFE JACARANDA S


Descriere

Hotelul TUI Magic Life jacaranda Side (ex Club Magic Life Jacaranda Imperial) a fost construit in 2014 si este situat la 65 km de Antalya, 10 km de Side, 3 km de Colakli, pe plaja.Localizare
tel TUI Magic Life jacaranda Side (ex Club Magic Life Jacaranda Imperial) a fost construit in 2014 si este situat la 65 km de Antalya, 10 km de Side, 3 km de Colakli, pe plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera 774 camere, centru spa, animatie, miniclub, teenclub, discoteca, centru de sanatate, coafor, rent-a-car, plaja cu nisip, sezlonguri, prosoape si umbrele gratuite, 7 piscine exterioare, piscina separata pentru copii, o piscina interioara, 5 tobogane de apa, 6 terenuri de tenis, restaurant principal, 3 snack baruri, patiserie, 7 restaurante a la carte (6 gratuite: turcesc, pescaresc, italian, international, asiatic si teppanyaki si 1 contra cost - grill), 7 baruri, magazin de suveniruri, minimarket.