Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK

de la
3201 
Tarif / persoana
* perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din TIMISOARA
Verifica disponibilitate

Descriere

Club Prive By Rixos Belek este o proprietate de 5 stele care se află în Belek (Antalya), la o distanță de 900 m de plaja Bogazkent și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Club Prive By Rixos Belek includ teren de tenis. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele confortabile de la Club Prive By Rixos Belek au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar și cană-fierbător. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au balcon, cu vedere la piscină, unde oaspeții se pot relaxa în voie. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Club Prive By Rixos Belek au zonă de relaxare. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Club Prive By Rixos Belek oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Club Prive By Rixos Belek oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

În grădina de la Club Prive By Rixos Belek există un loc de joacă pentru copii special amenajat.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Club Prive By Rixos Belek dispune de plajă privată. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la o distanță de 27 km.

Cele mai apropiate atracții de Club Prive By Rixos Belek sunt: The Montgomerie Golf Course - 2,5 km, Terenul de golf Faldo Cornelia Golf - 4,6 km, Garden of Tolerance - 7,9 km.


Restaurante:
Club House - Meniu: à la carte
The Beach - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Seif
Umbrele de soare
Minibar
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Masaj - cu plata
2 restaurante
Teren de tenis - cu plata
Meniu pentru copii
Spa/ centru wellness
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Yoga
Birou
Halat de baie
Saună
Șezlonguri
Grădină
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Terasă
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Loc de joacă în aer liber
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Plajă privată
Pardoseală de gresie/ marmură
Mic dejun în cameră
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Facilități călcat
Vedere la piscină
Cameră cu aburi
Fierbător
Masă
Mochetă
Zonă de luat masa
Închiriere echipament tenis - cu plata
Chicinetă
Fier de călcat
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
Șemineu
Snack bar

Locatie