Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND LUKULLUS HOTEL


Descriere

Hotel Grand Lukullus Kemer este situat la 55 km de aeroportul orasului Antalya, în orasul Kemer, la 650 m de plaja comuna. A fost construit în anul 1996, cu suprafata totala de 2000 mp, ultima renovare a fost facuta în anul 2006. Hotel Grand Lukulus Kemer dispune de un corp de 4 etaje si un corp de 3 etaje:84 standard room (max. 2+1 pers., 17 mp). Un hotel situat în centrul orasului Kemer, recomandat pentru vacanta tinerilor. Arata mai mult ca un hotel de 3*. Camera: dus uscator de par aer conditionat individual telefon televizor seif (contra cost, în corpul de 3 etaje - la receptie, în corpul de 4 etaje - în camera) mini-bar (gol) balcon pardoseala - gresie în camera se face curatenie zilnic asternuturile sunt schimbate de 3 ori pe saptamâna Dotari si servicii: restaurant principal 2 baruri piscina exterioara piscina interioara medic la cerere schimb valutar rent-a-car sala de conferinte (capacitate 60 pers.) Relaxare si sport: Gratuit: baie turceasca sauna sala fitness Contra cost: masaj Internet (în lobby) darts tenis de masa biliard Pentru copii: piscina Plaja: comuna, nisip. Bar la plaja. Umbrele, sezlonguri, saltele - contra cost. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.
Hotel Grand Lukullus Kemer este situat la 55 km de aeroportul orasului Antalya, în orasul Kemer, la 650 m de plaja comuna.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.