Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO ZEYNEP GOLF - SPA

   Belek Antalya, Turcia


Descriere

www.zeynepgolfresort.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Belek, la 30 km de aeroportul din Antalya si la 40 km de centrul orasului.

Cazare: Hotelul are un numar total de 180 camere: 125 camere standard (40m², un dormitor si o baie, max 2+2pax), 29 camere standard superior (43m², un dormitor, o baie, max 2+2pax), 10 camere standard swim up (40m², un dormitor, o baie, max 3pax), 2 suite honeymoon (52m², un dormitor si o baie cu jacuzzi, max 2pax), 6 duplex lake suit (83m², acces direct la piscina Lake, numai pentru adulti, doua dormitoare, duplex, max 4pax), 6 suite terrace (65m², un dormitor si o baie cu jacuzzi, numai pentru adulti, max 2pax), 2 suite Champion (83m², doua dormitoare, duplex, acces direct la piscina Lake, numai pentru adulti, max 4pax). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, dus, uscator de par, sistem centralizat de aer conditionat cu program in functie de conditiile meteo, telefon cu linie directa, mocheta, mini-bar (bauturi racoritoare, apa si bere realimentat zilnic), seif, canale TV prin satelit si canale de muzica, conexiune la internet Wi-Fi, balcon.

Servicii: Ultra all inclusive - tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari intre mesele principale, cina si bufet noaptea tarziu, bauturi de bun venit, toate bauturile locale si unele standard importate alcoolice si nealcoolice, inghetata in timpul cinei. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium importate, sucurile de fructe proaspete (cu exceptia micului dejun), room service, restaurante A'la Carte cu rezervare in avans, bauturile alcoolice in Disco bar, room service si Golfers Lounge Bar.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte: bucatarie franceza si mexicana, baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, salon de coafura, inchirieri masini, centru comercial. Conexiunea la internet Wi-Fi este gratuita.

Plaja: plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: piscine exterioare si de interior pentru adulti si copii, tobogane, baie turceasca, sauna, centru fitness, terenuri de tenis, mini fotbal, baschet, volei, volei pe plaja. Contra cost: sporturi nautice, masaj, mini golf, centru de infrumusetare, nocturna pentru terenurile de tenis, biliard (piscina olimpica nu poate fi folosita in timpul antrenamentelor de inot).

Programe de divertisment si competitii in timpul zilei, seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 - 16 ani.
NOTA: Oaspetii hotelului Zeynep Resort Hotel pot utiliza restaurantele precum si alte facilitati ale hotelului Zeynep Resort Hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.