Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB MARMA HOTEL BODRUM


Descriere

Club Marma Hotel se află în Akyarlar, la câțiva pași de Plaja Karaincir, și oferă o piscină în aer liber sezonieră, o grădină, un lounge comun și parcare privată gratuită. Printre diversele facilități disponibile la proprietate se numără un bar, un teren de tenis și o zonă de plajă privată. Acest hotel are vedere la grădină, o terasă, o recepție deschisă non-stop și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Localizare

Club Marma Hotel se află la 6 minute de mers pe jos de Plaja din Akyarlar și la 2,8 km de Plaja Aspat. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la 64 km de acest hotel.

Facilitati Hotel

O piscină în aer liber sezonieră, o grădină, un lounge comun și parcare privată gratuită. Printre diversele facilități disponibile la proprietate se numără un bar, un teren de tenis și o zonă de plajă privată. Acest hotel are vedere la grădină, o terasă, o recepție deschisă non-stop și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Facilitati Camere

Toate unitățile au climatizare, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, un minibar, un ibric electric, un duș, articole de toaletă gratuite și un dulap pentru haine. Camerele au o cutie de valori, iar anumite camere vă vor oferi un patio sau vedere la munte. La acest hotel, fiecare cameră include lenjerie de pat și prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.