Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MANASPARK OLUDENIZ HOTEL


Descriere

Unitatea de cazare Manaspark Oludeniz este situată la o plimbare de 15 minute de plaja Oludeniz și oferă servicii all inclusive nonstop, o terasă la soare și 2 piscine în aer liber. De asemenea, proprietatea pune la dispoziţie o plajă privată şi serviciu de transfer gratuit.

Localizare

Manaspark Oludeniz se află la doar 5 minute cu maşina de Hisaronu şi la 10 minute cu maşina de Kayakoy. Aeroportul Dalaman este situat la 70 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Acest hotel all inclusive servește micul dejun, prânzul şi cina în stil bufet la restaurantul principal, cu băuturi locale nelimitate. Hotelul are un bar cu terasă, o piscină şi un bar în grădină, care serveşte băuturi răcoritoare.

Facilitati Camere

Camerele de la Manaspark Oludeniz - All Inclusive au mobilier modern şi sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat, ceainic electric, minibar şi baie privată. Toate camerele oferă vedere la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.