Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOLOS BAY HOTEL


Descriere

Spectaculoase privelisti asupra marii, confortabilitate si ospitalitate, definesc cel mai bine experienta petrecuta in timpul sejurului Dumneavoastra la Molos Bay - un modern complex aflat in una dintre cele mai frumoase zone ale Cretei, pe drumul ce duce spre una dintre cele mai fotografiate plaje din lume - laguna Balos. Construit in 2009 in stil amfiteatru hotelul astepta sa isi incante oaspetii cu servicii si facilitati de exceptie fiind recomandat pentru toate categoriile de turisti.

Localizare
Situat la vest de micutul orasel Kissamos (Kastelli) a carui denumire vine de la vechea fortareata construita de venetienii ce ocupau zona in vremurile de demult, complexul Molos Bay se afla in imediata vecinatate a plajei si este ideal localizat pentru a descoperi zona plina de atractii a insulei.

Distante
- Chania -> 32 km
- Aeroport (Chania)-> 57 km
- Plaja si Laguna Balos -> 13 km

Puncte de interes
Localizarea hotelului in zona vestica face ca atractiile principale sa fie:
- Laguna Balos
- plaja Elafonissi
- orasul-port Chania

Atu-uri hotel
- pozitionare langa plaja
- zona linistita
- potrivit tuturor categoriilor de turisti

Facilitati
Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai o piscina exterioara (pentru adulti si copii) cu spatiu pentru sezlonguri si umbrelute, un restaurant ce promite sa satisfaca toate poftele unui gourmand si sa ofere cadrul ideal pentru un mic dejun spectaculos sau o cina perfecta, un bar ce ofera racoritoare bauturi si gustari, sala de fitness, sauna si hidromasaj, receptie deschisa non-stop cu zona de lounge, birou pentru inchirat masini, zona de TV, parcare.

Camere
Cele 43 de camere ale complexului beneficiaza de un design modern si minimalist pentru a reda o atmosfera de la relxare.
In functie de tipul camerei acestea pot gazdui pana la maxim 6 oaspeti in camera.

Tipuri camera
-> Dubla cu vedere partiala la mare
-> Dubla cu vedere la gradina
-> Junior Suite cu vedere la gradina
-> Junior Suite cu vedere partial la mare
-> Junior Suite cu vedere la mare

Dotari camera
Toate camerele sunt spatioase si prezinta un mobilier simplu, saltele anatomice si serviciu de menaj efectuat zilnic.
Sunt dotate cu TV, telefon, mini frigider, aer conditionat, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par, balcon sau veranda.
Camerele de tip junior suite benefeciaza de 2 spatii de cazare, gradul de ocupare fiind perfect pentru familiile mai numeroase.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.