Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ MIRABEL CLUB RESORT


Descriere

Web page:
www.jaz.travel/destinations/egypt/sharm-el-sheikh-hotels/jaz-mirabel-club.aspx

Spa & Welness:
Turistii au acces la jacuzzi, sauna si la baia turceasca, iar hotelul mai pune la dispozitia acestora un salon de infrumusetare.

Drinks & Food:
Exista un restaurant ce ofera o gama variata de preparate din bucataria locala si internationala, dar turistii pot servi preparate italienesti, chinezesti si orientale si la celelalte restaurante ale Complexului Mirabel. Hotelul mai dispune de o discoteca si 4 baruri, unde turistii pot savura diverse bauturi si cocktailuri.

Sport si Divertisment:
Hotelul dispune de piscina cu 5 tobogane pentru adulti, sala de fitness, terenuri amenajate pentru tenis, fotbal si volei, mese de ping-pong si biliard, spatiu amenajat pentru a juca darts, centru de scufundari. De asemenea, hotelul ofera zilnic programe de animatie, spectacole cu muzica live si dansuri.

Localizare:
Jaz Mirabel Club este un hotel de 5 stele, situat in Nabq Bay, la 500 m de plaja, la o distanta de 20 km de Naama Bay si de 13 km de aeroportul Sharm El Sheikh International.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.