Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CROAZIERA SINGAPORE - THAILANDA - MALAEZIA - Paste 2020


Descriere

Destinatie: Malaysia

Durata: 10 nopti



Descopera exoticul Singapore, Orasul Leilor, o oaza de modernism in cadrul civilizatiei asiatice. 
Exploreaza Kuala Lumpur, o capitala care incanta prin amalgamul de vechi si nou, infrastructura dezvoltata si zumzetul straziilor. Este un oras cosmopolit si contrastant, care te surprinde la fiecare pas, iar Turnurile Petronas reprezinta simbolul orasului si impresioneaza prin arhitectura moderna. 
Relaxeaza-te pe plajele din Phuket, intr-un decor tropical, de unde te vei intoarce cu amintiri minunate. 


SERVICII INCLUSE: 
transport cu avionul Bucuresti Singapore Bucuresti cu compania AIR FRANCE KLM (schimbarea cursei in Paris la dus si Amsterdam la retur); 
2 nopti de cazare cu demipensiune la hotelul Bintan Lagoon 4* sau similar in Bintan; 
5 nopti cazare pe vasul Quantum of the Seas in functie de tipul de cabina ales; 
pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, ceaiul de dupa amiaza, cina. Bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator); 
activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport; 
2 nopti de cazare cu mic dejun inclus la hotelul Grand Copthorne Waterfront 5* sau similar in Singapore; 
tur de oras cu ghid local in Singapore; 
transport cu autocar pe tot parcursul turului conform programului; 
insotitor roman de grup; 
taxele portuare (pot duferi modificari); 
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari) 
taxa de viza Thailanda si procesare acte (poate suferi modificari). 


Nota: Taxa de viza, taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, iulie 2019. In situatia majorarii de catre autoritatile locale, compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (14 - 21 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe. 
NU SUNT INCLUSE: 
asigurarea medicala de calatorie (optionala); 
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; 
taxa de servicii la bord in valoare de 67 Euro/persoana (obligatorie, se achita personal la bordul vasului); 
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 35 USD/persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in Singapore; 
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice (tarifele din program sunt informative si pot fi modificate de compania Royal Caribbean fara notificare prealabila); 
bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate. 


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale): 
14.04: Bucuresti 14:30 Paris 16:40 durata zborului: 3h 10minute 
14.04: Paris 19:50 Singapore 15:45+1 durata zborului: 12h 55minute 
24.04: Singapore 00:40 Amsteram 07:35 durata zborului: 12h 55minute 
24.04: Amsterdam 09:30 Bucuresti 13:10 durata zborului: 2h 45minute 
ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI (Thailanda): 
pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere; 
copie pasaport; 
1 fotografie recenta tip pasaport; 
talon de pensie sau adeverinta de munca (in care sa se precizeze datele de identificare, numarul contractului de munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net) sau extras de cont pentru persoanele fara loc de munca; 
adeverinta de la scoala pentru elevi si student; 
formular de viza completat. 


Termen limita de transmitere a actelor catre agentie: 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor pentru grupuri este de aproximativ 2 saptamani. Ambasada isi rezerva dreptul de a solicita prezenta personala a aplicantilor in vederea acordarii vizelor turistice. 
IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in conditiile de retragere aferente zilei in care se efectueaza retragerea. 
DESCRIEREA VASULUI SI A CABINELOR: 
Quantum of The Seas a fost construit cu gandul la un calator activ. Acest vas a fost lansat in anul 2014 si a fost gandit pentru clientii care au nevoie sa ramana in contact cu beneficiile pe care ti le ofera tehnologia moderna. 
Vasul are 16 punti de activitati, distractie si optiuni de cazare. Quantum of The Seas a fost primul vas din clasa cu acelasi nume. Acest vas de croaziera depaseste orice asteptari si transforma in realitate cele mai indraznete scenarii Science Fiction. Intr-o epoca SMART, in care oamenii nu isi pot permite sa piarda contactul cu beneficiile pe care ti le ofera tehnologia moderna, Quantom Of The Seas se adapteaza noilor cerinte si introduce o serie de inovatii IN PREMIERA pentru un vas de croaziera. 
Quantum Of The Seas are o capacitate de 4905 de pasageri, la care se adauga inca 1500 de angajati ce formeaza echipajul navei. Oaspetii au la dispozitie 2090 de cabine in regim de ocupare dubla, dintre care 1571 de cabine au balcoane, 34 de cabine sunt construite special pentru pasagerii ce trebuie sa foloseasca scaune cu rotile, iar 375 de cabine interioare au ecrane virtuale. Astfel si oaspetii din cabinele interioare pot vedea o panorama identica cu cei aflati in cabinele cu balcon, pot admira rasaritul si apusul soarelui si stiu exact cand vasul ajunge in porturi. 
La bordul vasului se afla diverse optiuni pentru divertisment: 
Lounge-ul Two70, situat in partea din spate a vasului cu pereti uriasi de sticla ofera o panorama de 270 de grade asupra marii. Atmosfera este identica cu cea din lounge-ul unui hotel chic, spre exemplu Mandarin Oriental Bangkok, cu sigura deosebire ca panorama se schimba de la un minut la altul. Situat pe mai multe niveluri si avand o capacitate de 540 de persoane, Two70 este un venue unic in lume. Seara, lounge-ul se transforma in sala de spectacole inedita, iar peretii de sticla din timpul zilei se transforma in ecrane multimedia, cu o rezolutie de 12 K, unice in lume. 
Bionic Bar, singurul bar din lume unde robotii au rolul de barmani. Acestia mixeaza cu o precizie incredibila bauturi diferite pentru a realiza cele mai bune si savuroase cocktailuri. Locul ospatarilor este luat de doi roboti simpatici, care pregatesc cocktailurile pe baza unei comenzi ce se da de pe IPad. 
Vasul dispune de o zona uriasa Vitality Spa&Fitness Center. 
Royal Esplanade si The Via, artere de shopping identice cu cele ale unui mall. 
Royal Theater (teatru dotat cu cinema 3D, unde au loc si spectacole de balet si show-uri de Broadway). 
Solarium Lodge (zone de piscine adults only). 
Cabina interioara cu vedere virtuala categoria 4U 
Aceste cabine sunt prevazute cu 2 paturi separate care pot fi transformate in pat dublu, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon si optional, conexiune la internet contra cost, minibar, seif. 
Cabinele 4U sunt situate pe urmatoarele punti: 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13. 
Dimensiune: 15 mp. 
Cabina exterioara categoria 2N cu hublou (geam) 
Cabinele au ferestre cu vedere la ocean, 2 paturi separate care pot fi transformate in pat dublu, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon si optional, conexiune la internet contra cost, minibar, seif. 
Cabinele 2N sunt situate pe puntea: 3 
Dimensiune: 17 mp. 
Cabina exterioara categoria 6D cu balcon 
Cabinele au ferestre cu vedere la ocean si balcon, 2 paturi separate care pot fi transformate in pat dublu, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon si optional, conexiune la internet contra cost, minibar, seif. 
Cabinele 6D sunt situate pe urmatoarele punti: 8,9,10,11,12,13. Dimensiune: 18 mp. (balcon 4 mp). 
INFORMATII DESPRE CROAZIERA: 
Itinerariul poate suferi modificari. 
La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri. 
Nu se poate alege puntea sau numarul cabinei. Alocarea cabinelor este facuta exclusiv de catre compania de croaziera, dar pasagerilor li se garanteaza categoria minim rezervata. 
Bautura alcoolica cumparata la bordul vasului sau in timpul debarcarii in porturile vizitate va va fi livrata in cabina in ultima seara a croazierei. 
In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul in care va ancora vasul, o harta, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care vor avea loc la bordul vasului pe parcursul intregii zile. 
Pentru anumite facilitati din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul imbarcarii solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor. 
Itinerariul croazierei de mai sus este desemnat ca fiind Culturally Enriching, multi pasageri si angajati provenind din regiunile incluse in itinerariul vasului. O parte din spectacolele si evenimentele de divertisment de la bordul vasului sunt cu specific local. 
Preturile excursiilor organizate la bordul vasului sunt informative si pot suferi modificari. Agentia nu este responsabila pentru modificarea acestor preturi. In plus, aceste excursii se organizeaza cu ghizi vorbitori de limba engleza, in autocare colective, insotitorul roman neavand posibilitatea sa traduca la microfon. 
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure. 


GRUP MINIM: 
20 persoane. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare. 
CONDITII FINANCIARE: 
TERMENE DE PLATA: 
 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 
 60% din pretul pachetului turistic cu minim 90 zile inaintea plecarii; 
 20% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii. 


Data limita de inscriere: 07.01.2020. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. 
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea. 
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI: 
 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul inscrierii pana la 181 zile inaintea plecarii; 
 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 180 zile - 90 zile inaintea plecarii; 
 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile 60 zile inaintea plecarii; 
 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 40 zile inaintea plecarii; 
 100 % din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile - 0 zile inaintea plecarii; 


IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei. 
TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI): 
15 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI 
20 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI 
25 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE 
30 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA, BUZAU 
35 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA 
40 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI 
45 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA 
50 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL 
55 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS 
65 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU 
70 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU 
80 EURO/adult/dus-intors si 45 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS 
95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES 
OBSERVATII: 
DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT; NU SE ACCEPTA PASAPORT TEMPORAR; 
ACEST PROGRAM NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE DE CATRE CETATENII ROMANI; 
nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie; 
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale; 
conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; 
persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite); 
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu; 
tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program. 
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup; 
hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii; 
pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor; 
in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii; 
persoanele care calatresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single; 




agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana; 
agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor; 
in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion; 
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective; 
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; 
politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect; 
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; 
excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza; 
oferta a fost calculata pe baza paritatii EUR/USD valabile in luna iulie 2019; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale; 
bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii; 
acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa; 
in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului; 
nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie; 
asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua; 
prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii. 


Destinatie: Malaysia

Durata: 10 nopti



Descopera exoticul Singapore, Orasul Leilor, o oaza de modernism in cadrul civilizatiei asiatice. 
Exploreaza Kuala Lumpur, o capitala care incanta prin amalgamul de vechi si nou, infrastructura dezvoltata si zumzetul straziilor. Este un oras cosmopolit si contrastant, care te surprinde la fiecare pas, iar Turnurile Petronas reprezinta simbolul orasului si impresioneaza prin arhitectura moderna. 
Relaxeaza-te pe plajele din Phuket, intr-un decor tropical, de unde te vei intoarce cu amintiri minunate. 


SERVICII INCLUSE: 
transport cu avionul Bucuresti Singapore Bucuresti cu compania AIR FRANCE KLM (schimbarea cursei in Paris la dus si Amsterdam la retur); 
2 nopti de cazare cu demipensiune la hotelul Bintan Lagoon 4* sau similar in Bintan; 
5 nopti cazare pe vasul Quantum of the Seas in functie de tipul de cabina ales; 
pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, ceaiul de dupa amiaza, cina. Bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator); 
activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport; 
2 nopti de cazare cu mic dejun inclus la hotelul Grand Copthorne Waterfront 5* sau similar in Singapore; 
tur de oras cu ghid local in Singapore; 
transport cu autocar pe tot parcursul turului conform programului; 
insotitor roman de grup; 
taxele portuare (pot duferi modificari); 
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari) 
taxa de viza Thailanda si procesare acte (poate suferi modificari). 


Nota: Taxa de viza, taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, iulie 2019. In situatia majorarii de catre autoritatile locale, compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (14 - 21 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe. 
NU SUNT INCLUSE: 
asigurarea medicala de calatorie (optionala); 
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; 
taxa de servicii la bord in valoare de 67 Euro/persoana (obligatorie, se achita personal la bordul vasului); 
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 35 USD/persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in Singapore; 
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice (tarifele din program sunt informative si pot fi modificate de compania Royal Caribbean fara notificare prealabila); 
bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate. 


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale): 
14.04: Bucuresti 14:30 Paris 16:40 durata zborului: 3h 10minute 
14.04: Paris 19:50 Singapore 15:45+1 durata zborului: 12h 55minute 
24.04: Singapore 00:40 Amsteram 07:35 durata zborului: 12h 55minute 
24.04: Amsterdam 09:30 Bucuresti 13:10 durata zborului: 2h 45minute 
ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI (Thailanda): 
pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere; 
copie pasaport; 
1 fotografie recenta tip pasaport; 
talon de pensie sau adeverinta de munca (in care sa se precizeze datele de identificare, numarul contractului de munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net) sau extras de cont pentru persoanele fara loc de munca; 
adeverinta de la scoala pentru elevi si student; 
formular de viza completat. 


Termen limita de transmitere a actelor catre agentie: 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor pentru grupuri este de aproximativ 2 saptamani. Ambasada isi rezerva dreptul de a solicita prezenta personala a aplicantilor in vederea acordarii vizelor turistice. 
IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in conditiile de retragere aferente zilei in care se efectueaza retragerea. 
DESCRIEREA VASULUI SI A CABINELOR: 
Quantum of The Seas a fost construit cu gandul la un calator activ. Acest vas a fost lansat in anul 2014 si a fost gandit pentru clientii care au nevoie sa ramana in contact cu beneficiile pe care ti le ofera tehnologia moderna. 
Vasul are 16 punti de activitati, distractie si optiuni de cazare. Quantum of The Seas a fost primul vas din clasa cu acelasi nume. Acest vas de croaziera depaseste orice asteptari si transforma in realitate cele mai indraznete scenarii Science Fiction. Intr-o epoca SMART, in care oamenii nu isi pot permite sa piarda contactul cu beneficiile pe care ti le ofera tehnologia moderna, Quantom Of The Seas se adapteaza noilor cerinte si introduce o serie de inovatii IN PREMIERA pentru un vas de croaziera. 
Quantum Of The Seas are o capacitate de 4905 de pasageri, la care se adauga inca 1500 de angajati ce formeaza echipajul navei. Oaspetii au la dispozitie 2090 de cabine in regim de ocupare dubla, dintre care 1571 de cabine au balcoane, 34 de cabine sunt construite special pentru pasagerii ce trebuie sa foloseasca scaune cu rotile, iar 375 de cabine interioare au ecrane virtuale. Astfel si oaspetii din cabinele interioare pot vedea o panorama identica cu cei aflati in cabinele cu balcon, pot admira rasaritul si apusul soarelui si stiu exact cand vasul ajunge in porturi. 
La bordul vasului se afla diverse optiuni pentru divertisment: 
Lounge-ul Two70, situat in partea din spate a vasului cu pereti uriasi de sticla ofera o panorama de 270 de grade asupra marii. Atmosfera este identica cu cea din lounge-ul unui hotel chic, spre exemplu Mandarin Oriental Bangkok, cu sigura deosebire ca panorama se schimba de la un minut la altul. Situat pe mai multe niveluri si avand o capacitate de 540 de persoane, Two70 este un venue unic in lume. Seara, lounge-ul se transforma in sala de spectacole inedita, iar peretii de sticla din timpul zilei se transforma in ecrane multimedia, cu o rezolutie de 12 K, unice in lume. 
Bionic Bar, singurul bar din lume unde robotii au rolul de barmani. Acestia mixeaza cu o precizie incredibila bauturi diferite pentru a realiza cele mai bune si savuroase cocktailuri. Locul ospatarilor este luat de doi roboti simpatici, care pregatesc cocktailurile pe baza unei comenzi ce se da de pe IPad. 
Vasul dispune de o zona uriasa Vitality Spa&Fitness Center. 
Royal Esplanade si The Via, artere de shopping identice cu cele ale unui mall. 
Royal Theater (teatru dotat cu cinema 3D, unde au loc si spectacole de balet si show-uri de Broadway). 
Solarium Lodge (zone de piscine adults only). 
Cabina interioara cu vedere virtuala categoria 4U 
Aceste cabine sunt prevazute cu 2 paturi separate care pot fi transformate in pat dublu, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon si optional, conexiune la internet contra cost, minibar, seif. 
Cabinele 4U sunt situate pe urmatoarele punti: 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13. 
Dimensiune: 15 mp. 
Cabina exterioara categoria 2N cu hublou (geam) 
Cabinele au ferestre cu vedere la ocean, 2 paturi separate care pot fi transformate in pat dublu, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon si optional, conexiune la internet contra cost, minibar, seif. 
Cabinele 2N sunt situate pe puntea: 3 
Dimensiune: 17 mp. 
Cabina exterioara categoria 6D cu balcon 
Cabinele au ferestre cu vedere la ocean si balcon, 2 paturi separate care pot fi transformate in pat dublu, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon si optional, conexiune la internet contra cost, minibar, seif. 
Cabinele 6D sunt situate pe urmatoarele punti: 8,9,10,11,12,13. Dimensiune: 18 mp. (balcon 4 mp). 
INFORMATII DESPRE CROAZIERA: 
Itinerariul poate suferi modificari. 
La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri. 
Nu se poate alege puntea sau numarul cabinei. Alocarea cabinelor este facuta exclusiv de catre compania de croaziera, dar pasagerilor li se garanteaza categoria minim rezervata. 
Bautura alcoolica cumparata la bordul vasului sau in timpul debarcarii in porturile vizitate va va fi livrata in cabina in ultima seara a croazierei. 
In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul in care va ancora vasul, o harta, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care vor avea loc la bordul vasului pe parcursul intregii zile. 
Pentru anumite facilitati din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul imbarcarii solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor. 
Itinerariul croazierei de mai sus este desemnat ca fiind Culturally Enriching, multi pasageri si angajati provenind din regiunile incluse in itinerariul vasului. O parte din spectacolele si evenimentele de divertisment de la bordul vasului sunt cu specific local. 
Preturile excursiilor organizate la bordul vasului sunt informative si pot suferi modificari. Agentia nu este responsabila pentru modificarea acestor preturi. In plus, aceste excursii se organizeaza cu ghizi vorbitori de limba engleza, in autocare colective, insotitorul roman neavand posibilitatea sa traduca la microfon. 
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure. 


GRUP MINIM: 
20 persoane. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare. 
CONDITII FINANCIARE: 
TERMENE DE PLATA: 
 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 
 60% din pretul pachetului turistic cu minim 90 zile inaintea plecarii; 
 20% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii. 


Data limita de inscriere: 07.01.2020. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. 
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea. 
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI: 
 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul inscrierii pana la 181 zile inaintea plecarii; 
 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 180 zile - 90 zile inaintea plecarii; 
 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile 60 zile inaintea plecarii; 
 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 40 zile inaintea plecarii; 
 100 % din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile - 0 zile inaintea plecarii; 


IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei. 
TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI): 
15 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI 
20 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI 
25 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE 
30 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA, BUZAU 
35 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA 
40 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI 
45 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA 
50 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL 
55 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS 
65 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU 
70 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU 
80 EURO/adult/dus-intors si 45 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS 
95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES 
OBSERVATII: 
DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT; NU SE ACCEPTA PASAPORT TEMPORAR; 
ACEST PROGRAM NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE DE CATRE CETATENII ROMANI; 
nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie; 
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale; 
conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; 
persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite); 
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu; 
tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program. 
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup; 
hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii; 
pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor; 
in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii; 
persoanele care calatresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single; 




agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana; 
agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor; 
in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion; 
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective; 
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; 
politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect; 
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; 
excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza; 
oferta a fost calculata pe baza paritatii EUR/USD valabile in luna iulie 2019; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale; 
bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii; 
acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa; 
in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului; 
nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie; 
asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua; 
prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii. 


Itinerariu

Ziua 1

BUCURESTI PARIS SINGAPORE
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 12:00 pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Singapore. Decolare la ora 14:30. Sosire in Paris la ora locala 16:40. Plecare spre Singapore la ora 19:50.

Ziua 2

INGAPORE - BINTAN
Sosire in Singapore la ora locala 15:45. Transfer in portul orasului pentru imbarcare pe ferryboat spre Insula Bintan.
Cazare si cina la hotel Bintan Lagoon 4* (cina este cu bauturi incluse: apa, bauturi racoritoare, bere, vin local).

Ziua 3

BINTAN
Mic dejun. Insula Bintan este cea mai mare insula din Arhipelagul Riau al Indoneziei, situata la 48 km sud-est de Singapore (statiunile din zona de nord, Bintan si Lagoi, apartin statului Singapore). Astazi ne putem relaxa, bucurandu-ne de soare, plaja si de toate facilitatile hotelului in care suntem cazati: 2 piscine, minigolf, badminton, basket, tenis de masa, tenis de camp, biliard, biciclete electrice, jetski, kayak. Va propunem pentru aceasta zi si o excursie optionala: turul sudic al Bintanului, pret informativ: 120 Euro/persoana, minim 20 participanti. In cadrul excursiei vom vizita Tanjung Pinang (capitala insulei Bintan) cel mai mare oraC din insula Bintan. Pe drumul spre Tanjung Pinang, vizitam zona Senggarang pentru a vedea un sat traditional si templul BanyanTree. Apoi vom vizita o ferma pescareasca. In cadrul excursiei urmeaza sa vedem si insula Penyengat, iar pranzul il vom servi intr-un restaurant din capitala. Tot in cadrul excursiei vom ajunge si la Bintan Mall (piata locala). Cazare si cina la hotel Bintan Lagoon 4* (cina este cu bauturi incluse: apa, bauturi racoritoare, bere, vin local).

Ziua 4

BINTAN - SINGAPORE (plecarea vasului spre Malaezia)
Mic dejun. Vom face check out-ul de la hotel in jurul orei 11:00 si vom pleca spre port pentru imbarcare pe ferryboat spre Singapore. Sosim in Singapore dupa 45 minute de mers cu ferryboat-ul. Ne indreptam spre portul orasului pentru a ne imbarca pe vasul de croaziera Quantum of the Seas. La momentul lansarii sale, in anul 2014, vasul Quantum of the Seas, era cel mai avansat vas de croaziera din lume din punct de vedere tehnologic.
Pe vas va veti putea bucura de Royal Esplanade si The Via, artere de shopping identice cu cele ale unui mall, de o zona uriasa Vitality Spa&Fitness Center, Bionic Bar (barul unde robotii iti pregatesc cocktailul preferat), Royal Theater (teatru dotat cu cinema 3D, unde au loc si spectacole de balet si show-uri de Broadway), Solarium Lodge (zone de piscine adults only) si multe alte atractii care ne vor astepta la bordul vasului de croaziera. Vasul de croaziera va pleca din portul din Singapore spre Malaezia la ora 17:00.

Ziua 5

KUALA LUMPUR (Port Klang)
Mic dejun. Astazi, in jurul orei 08:00 dimineata, vasul de croaziera va ajunge in portul din Kuala Lumpur, unde va ramane pana la ora 17:00. Vom avea ocazia sa vizitam Kuala Lumpur, capitala si totodata cel mai mare oras din Malaezia in cadrul excursiei optionale, tur de oras Kuala Lumpur. Pret informativ: 80 Euro/persoana. Fondat in 1857 ca oras minier pentru extragerea cositorului, Kuala Lumpur este astazi unul dintre cele mai moderne orase din Asia. In cadrul turului vom ajunge si la celebrele turnuri Petronas Twin Towers, cele mai inalte cladiri gemene din lume, un adevarat simbol al ingeniozitatii si al ambitiei locale. Ne vom opri si la Tugu Negara pentru a admira Monumentul National ridicat in amintirea celor care si-au dat viata in lupta pentru libertate, in timpul ocupatiei japoneze din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Dupa vizitarea obiectivelor turistice vom avea si timp liber la dispozitie pentru cumparaturi.

Ziua 6

PENANG
Mic dejun. Vasul Quantum of The Seas va ajunge in portul din Penang la ora 08:00 dimineata si va pleca de aici spre Thailanda la ora 17:00. Penang este o combinatie incantatoare intre natura, cultura si istorie. Unul dintre cele mai lungi poduri din Asia se afla aici, legand Penang de Seberang Perai. Excursie optionala: atractiile si mostenirea culturala a Penangului, pret informativ: 100 Euro/persoana. Aceasta excursie optionala ne va purta intr-o aventura plina de culoare locala, in care vom descoperi o parte din frumusetile autohtone: Templul Kek Lok Si (cel mai mare templu budist din Malaezia, construit in 1891, un templu plin de sculpturi si picturi murale), Templul lui Budha Inclinat (un templu in stil thailandez cu o statuie inclinata a lui Budha placata cu aur), Fort Cornwallis (fort construit in secolul al XVIII-lea de catre englezi).

Ziua 7

PHUKET
Mic dejun. Astazi vasul de croaziera va ajunge la ora 08:00 dimineata in portul din Phuket, unde va stationa pana la ora 20:00. Excursie optionala: tur de Phuket, pret informativ 90 Euro/persoana. Ne vom bucura in cadrul excursiei optionale de spatiile sacre din Phuket si de aromele thailandeze. Excursia va include opriri la: Templul Wat Chalong (cel mai mare si cel mai important templu din Phuket), statuia Big Buddha (o statuie inalta de 45 de metri, sculptata in jad alb adus din Birmania si situata pe dealul Nakkerd), punctul de belvedere Cape of Promthep.

Ziua 8

PE MARE
Mic dejun. Avem la dispozitie intreaga zi pentru a explora vasul de croaziera si pentru a ne bucura de facilitatile sale.
Aici veti gasi tot ce va doriti pentru relaxare, de la zidul de escaladare si pana la terenurile de golf in miniatura; de la patinoarul deschis intreaga zi pana la piscinele de care va puteti bucura tot timpul. Quantum of the Seas va reusi sa ne surprinda printr-o multitudine de optiuni de petrecere a timpului liber pe vas.

Ziua 9

SINGAPORE
Mic dejun. Vasul de croaziera Quantum of the Seas, va acosta in portul din Singapore la ora 08:00 dimineata. Dupa incheierea formalitatilor de debarcare, vom face face un tur de oras, in care vom descoperi istoria si cultura locala a incitantului Singapore. Vom traversa cartierul colonial, pentru a admira zona Padang, apoi ne vom indrepta spre Esplanade Theatres ( o construtie postmodernista, destinata spectacolelor si care se afla pe malul raului), apoi vom vedea statuia Merlion (simbolul orasului, sub forma unei creaturi imaginare si cap de leu si trup de peste). In cadrul excursiei vom ajunge si in renumitele cartiere Little India si China Town. Dupa amiaza, optional se poate vizita Gardens By the Bay, pret informativ: 80 Euro/persoana. Este un parc situat in centrul orasului Singapore, pe o suprafata de peste 100 de hectare. Conceptul general are la baza floarea de orhidee, planta reprezentativa de altfel pentru aceasta regiune. Parcul este format din mai multe zone: Bay South Garden, Bay East Garden, Bay Central Garden. O plimbare de cateva ore in Gardens by the Bay ne va impresiona intr-un mod cu totul deosebit. Cazare la hotel Grand Copthorne Waterfront 5* sau similar.

Ziua 10

SINGAPORE
Mic dejun. In aceasta zi veti avea timp liber la dispozitie pentru a va relaxa, a face cumparaturi pe renumita strada Orchard Road sau pentru a va bucura de restaurantele cu specific local aflate in zona vechiului port Boat Quai, o adevarata oaza de traditie. Seara va puteti delecta cu o plimbare in zona hotelului Marina Bay, puteti urca la ultimul etaj pentru a servi un cocktail si a privi Orasul Leilorde la inaltime. Seara vom face check-out ul de la hotel la ora 21:30 pentru a fi transferati catre aeroportul din Singapore.

Ziua 11

SINGAPORE
La ora locala 00:40 ne vom imbarca pe cursa AIR FRANCE KLM cu destinatia Amsterdam. Sosire in Amsterdam la ora locala 07:35 si decolare spre Bucuresti la ora 09:30. Aterizare la Bucuresti la ora locala 13:10.

Ziua 1

BUCURESTI PARIS SINGAPORE
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 12:00 pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Singapore. Decolare la ora 14:30. Sosire in Paris la ora locala 16:40. Plecare spre Singapore la ora 19:50.

Ziua 2

INGAPORE - BINTAN
Sosire in Singapore la ora locala 15:45. Transfer in portul orasului pentru imbarcare pe ferryboat spre Insula Bintan.
Cazare si cina la hotel Bintan Lagoon 4* (cina este cu bauturi incluse: apa, bauturi racoritoare, bere, vin local).

Ziua 3

BINTAN
Mic dejun. Insula Bintan este cea mai mare insula din Arhipelagul Riau al Indoneziei, situata la 48 km sud-est de Singapore (statiunile din zona de nord, Bintan si Lagoi, apartin statului Singapore). Astazi ne putem relaxa, bucurandu-ne de soare, plaja si de toate facilitatile hotelului in care suntem cazati: 2 piscine, minigolf, badminton, basket, tenis de masa, tenis de camp, biliard, biciclete electrice, jetski, kayak. Va propunem pentru aceasta zi si o excursie optionala: turul sudic al Bintanului, pret informativ: 120 Euro/persoana, minim 20 participanti. In cadrul excursiei vom vizita Tanjung Pinang (capitala insulei Bintan) cel mai mare oraC din insula Bintan. Pe drumul spre Tanjung Pinang, vizitam zona Senggarang pentru a vedea un sat traditional si templul BanyanTree. Apoi vom vizita o ferma pescareasca. In cadrul excursiei urmeaza sa vedem si insula Penyengat, iar pranzul il vom servi intr-un restaurant din capitala. Tot in cadrul excursiei vom ajunge si la Bintan Mall (piata locala). Cazare si cina la hotel Bintan Lagoon 4* (cina este cu bauturi incluse: apa, bauturi racoritoare, bere, vin local).

Ziua 4

BINTAN - SINGAPORE (plecarea vasului spre Malaezia)
Mic dejun. Vom face check out-ul de la hotel in jurul orei 11:00 si vom pleca spre port pentru imbarcare pe ferryboat spre Singapore. Sosim in Singapore dupa 45 minute de mers cu ferryboat-ul. Ne indreptam spre portul orasului pentru a ne imbarca pe vasul de croaziera Quantum of the Seas. La momentul lansarii sale, in anul 2014, vasul Quantum of the Seas, era cel mai avansat vas de croaziera din lume din punct de vedere tehnologic.
Pe vas va veti putea bucura de Royal Esplanade si The Via, artere de shopping identice cu cele ale unui mall, de o zona uriasa Vitality Spa&Fitness Center, Bionic Bar (barul unde robotii iti pregatesc cocktailul preferat), Royal Theater (teatru dotat cu cinema 3D, unde au loc si spectacole de balet si show-uri de Broadway), Solarium Lodge (zone de piscine adults only) si multe alte atractii care ne vor astepta la bordul vasului de croaziera. Vasul de croaziera va pleca din portul din Singapore spre Malaezia la ora 17:00.

Ziua 5

KUALA LUMPUR (Port Klang)
Mic dejun. Astazi, in jurul orei 08:00 dimineata, vasul de croaziera va ajunge in portul din Kuala Lumpur, unde va ramane pana la ora 17:00. Vom avea ocazia sa vizitam Kuala Lumpur, capitala si totodata cel mai mare oras din Malaezia in cadrul excursiei optionale, tur de oras Kuala Lumpur. Pret informativ: 80 Euro/persoana. Fondat in 1857 ca oras minier pentru extragerea cositorului, Kuala Lumpur este astazi unul dintre cele mai moderne orase din Asia. In cadrul turului vom ajunge si la celebrele turnuri Petronas Twin Towers, cele mai inalte cladiri gemene din lume, un adevarat simbol al ingeniozitatii si al ambitiei locale. Ne vom opri si la Tugu Negara pentru a admira Monumentul National ridicat in amintirea celor care si-au dat viata in lupta pentru libertate, in timpul ocupatiei japoneze din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Dupa vizitarea obiectivelor turistice vom avea si timp liber la dispozitie pentru cumparaturi.

Ziua 6

PENANG
Mic dejun. Vasul Quantum of The Seas va ajunge in portul din Penang la ora 08:00 dimineata si va pleca de aici spre Thailanda la ora 17:00. Penang este o combinatie incantatoare intre natura, cultura si istorie. Unul dintre cele mai lungi poduri din Asia se afla aici, legand Penang de Seberang Perai. Excursie optionala: atractiile si mostenirea culturala a Penangului, pret informativ: 100 Euro/persoana. Aceasta excursie optionala ne va purta intr-o aventura plina de culoare locala, in care vom descoperi o parte din frumusetile autohtone: Templul Kek Lok Si (cel mai mare templu budist din Malaezia, construit in 1891, un templu plin de sculpturi si picturi murale), Templul lui Budha Inclinat (un templu in stil thailandez cu o statuie inclinata a lui Budha placata cu aur), Fort Cornwallis (fort construit in secolul al XVIII-lea de catre englezi).

Ziua 7

PHUKET
Mic dejun. Astazi vasul de croaziera va ajunge la ora 08:00 dimineata in portul din Phuket, unde va stationa pana la ora 20:00. Excursie optionala: tur de Phuket, pret informativ 90 Euro/persoana. Ne vom bucura in cadrul excursiei optionale de spatiile sacre din Phuket si de aromele thailandeze. Excursia va include opriri la: Templul Wat Chalong (cel mai mare si cel mai important templu din Phuket), statuia Big Buddha (o statuie inalta de 45 de metri, sculptata in jad alb adus din Birmania si situata pe dealul Nakkerd), punctul de belvedere Cape of Promthep.

Ziua 8

PE MARE
Mic dejun. Avem la dispozitie intreaga zi pentru a explora vasul de croaziera si pentru a ne bucura de facilitatile sale.
Aici veti gasi tot ce va doriti pentru relaxare, de la zidul de escaladare si pana la terenurile de golf in miniatura; de la patinoarul deschis intreaga zi pana la piscinele de care va puteti bucura tot timpul. Quantum of the Seas va reusi sa ne surprinda printr-o multitudine de optiuni de petrecere a timpului liber pe vas.

Ziua 9

SINGAPORE
Mic dejun. Vasul de croaziera Quantum of the Seas, va acosta in portul din Singapore la ora 08:00 dimineata. Dupa incheierea formalitatilor de debarcare, vom face face un tur de oras, in care vom descoperi istoria si cultura locala a incitantului Singapore. Vom traversa cartierul colonial, pentru a admira zona Padang, apoi ne vom indrepta spre Esplanade Theatres ( o construtie postmodernista, destinata spectacolelor si care se afla pe malul raului), apoi vom vedea statuia Merlion (simbolul orasului, sub forma unei creaturi imaginare si cap de leu si trup de peste). In cadrul excursiei vom ajunge si in renumitele cartiere Little India si China Town. Dupa amiaza, optional se poate vizita Gardens By the Bay, pret informativ: 80 Euro/persoana. Este un parc situat in centrul orasului Singapore, pe o suprafata de peste 100 de hectare. Conceptul general are la baza floarea de orhidee, planta reprezentativa de altfel pentru aceasta regiune. Parcul este format din mai multe zone: Bay South Garden, Bay East Garden, Bay Central Garden. O plimbare de cateva ore in Gardens by the Bay ne va impresiona intr-un mod cu totul deosebit. Cazare la hotel Grand Copthorne Waterfront 5* sau similar.

Ziua 10

SINGAPORE
Mic dejun. In aceasta zi veti avea timp liber la dispozitie pentru a va relaxa, a face cumparaturi pe renumita strada Orchard Road sau pentru a va bucura de restaurantele cu specific local aflate in zona vechiului port Boat Quai, o adevarata oaza de traditie. Seara va puteti delecta cu o plimbare in zona hotelului Marina Bay, puteti urca la ultimul etaj pentru a servi un cocktail si a privi Orasul Leilorde la inaltime. Seara vom face check-out ul de la hotel la ora 21:30 pentru a fi transferati catre aeroportul din Singapore.

Ziua 11

SINGAPORE
La ora locala 00:40 ne vom imbarca pe cursa AIR FRANCE KLM cu destinatia Amsterdam. Sosire in Amsterdam la ora locala 07:35 si decolare spre Bucuresti la ora 09:30. Aterizare la Bucuresti la ora locala 13:10.