Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit China & Croaziera pe Fluviul Yangtze & Hong Kong


Descriere

Destinatie: China

Durata: 14 nopti

Destinatie: China

Durata: 14 nopti

Itinerariu

Ziua 1

Bucuresti – Beijing / 02 Noiembrie

Va veti intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul din Bucuresti cu 2 ore inainte de plecare pentru formalitatiile de check in. Imbarcare pe zborul catre Beijing.

Ziua 2

Beijing / 03 Noiembrie 

Sosire pe aeroportul international din Beijing. Dupa formalitatile vamale se va efectua transferul catre hotel. Cazare in Beijing la Grand Gongda Jianguo Hotel sau similar. Seara puteti opta pentru pentru o cina traditionala cu rata (30 dolari/persoana).

Ziua 3

Beijing / 04 Noiembrie  

Mic dejun. Dupa veti incepe turul cu vizita laTemplul Paradisului, locul in care se rugau imparatii, (considerati si Fii ai Paradisului). Aici acestia aduceau ofrande si se rugau atat pentru recolte imbelsugate cat si pentru a multumi divinitatii pentru recoltele anterioare. Templul face parte din Patrimoniului Universal UNESCO din 1998. Veti continua apoi cu vizita Orasului Interzis, trecand prin piata Tian An Men ce este intinsa pe 40 de hectare si situata chiar in inima Beijingului. Este un complex de palate delimitate de ziduri de aparare de 10 metri inaltime si protejate de un sant cu apa de 52 m latime. In interior admiram cladirile construite din lemn pe fundatie din piatra denumite puritate, liniste, armonie si longevitate, ce ne vor purta in inima Chine Iperiale. Mese: Mic dejun, pranz.

Ziua 4

Beijing – XI’an / 05 Noiembrie 

Dupa micul dejun va veti bucura de cel mai asteptat moment al acestui traseu. Veti pleca catre Marele Zid. Veti avea posibilitatea sa faceti o plimbare si sa vedeti posturile de observare ale fostilor soldati imperiali trimisi aici din ordinul imparatului pentru a garanta siguranta granitelor. Se spune despre Marele zid ca ar fi cea mai grandioasa constructie facuta de om, cu aproximativ 8000 de kilometri si ca se poate vedea din spatiu. Desi nu s-a demostrat acest lucru, cu siguranta toata lumea este de acord cu faptul ca Marele zid este una dintre cele opt minuni ale lumii. Spre seara veti fi transferati la gara din Beijing, unde va imbarcati pentru o calatorie inedita cu trenul catre Xi’An. Sosire in Xi’an seara tarziu si transfer la hotel. Mese: Mic dejun, Pranz. Cazare in Xi’an la Grand Metro Park Hotel sau similar.

Ziua 5

XI’an / 06 Noiembrie

Mic dejun. Astazi veti avea una dintre cele mai inedite experiente in China, vizitarea Armatei de Teracota. Complexul este format din 4 sali in care sunt expuse statui ce reprezinta armata imparatului Qin Shi Huang Di, primul imparat ce a unificat China in secolul III i.e.n. Legenda spune ca toate aceste statui sunt copii ale soldatilor, astfel ca vizitatorul este suprins de trasaturile diferite ale fiecarui soldat. Daca imparatul a decis constructia acestei opere de arta pentru a fi protejat in drumul catre eternitate sau pentru a ridica un omagiu soldatilor cu care a unificat China, va ramane in continuare, cel putin pentru moment un mister. Estimarile curente privind numarul de statui sunt de peste 8000 soldati razboinici, 520 cai, 150 infanteristi, 130 care de lupta, majoritatea acestora nefiind inca excavate. Dupa amiaza veti merge catre Marea Pagoda a Gastii Salbatice, atractie renumita a orasului Xi’An. Construita in secolul VII, in timpul dinastiei Tang pagoda este compusa din sapte etaje. Sutrele si statuia lui Buddha din interior au fost aduse din India, de catre un calugar budist. Seara (optional) puteti asista la un spectacol traditional ce prezinta intr-un decor de vis cultura dinastiei Tang cu cina jiaozi (40 dolari/persoana). Mese: Mic dejun. Cazare in Xi’an.

Ziua 6

XI’an – Chongqinq/ 07 Noiembrie

Dupa micul dejun, veti fi transferati la aeroportul din Xi’An unde va veti imbarca pentru zborul catre Chongqing, oras aflat pe malurile celui mai mare lac artificial din lume. Sosire in Chongqing si transfer in port. Va veti imbarca pe vasul de croaziera si timp de 4 zile va veti relaxa si in acelasi timp bucura de frumusetile naturale ale Chinei. Mese: Mic dejun, Cina. Cazare pe vasul de croaziera President No. 7 sau similar.

Ziua 7

Croaziera pe Raul Yangtze / 08-09 Noiembrie

Veti naviga cateva zile pe Raul Yangtze (denumit si Raul Galben). Traseul va poarta pe langa formatiuni stancoase, spectaculoase si prin locuri istorice. In fiecare zi veti avea parte de excursii deosebite in care veti admira peisaje unice. In prima zi veti admira Shi Baozai - o stanca de 30 metri inaltime, cu un pisc ce este incoronat de un templu impunator, de un rosu aprins, modelat ca o pagoda ce dateaza din timpul dinastiei Qing. Puteti opta pentru vizita la Fengdu, legendarul oras fantoma, deoarece toti locuitorii au fost mutati din cauza cresterii nivelului apei. Este un oras alcatuit din temple de peste 1800 ani, printre care si templul cu statuia lui Yinwang, zeul taramului mortilor ce supravegheza orasul. Zilele urmatoare veti explora regiunea celor Trei Defileuri, regiune numita si minune a lumii. Mese: Mic dejun, Pranz si Cina. Cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 8

Yichang-Shanghai / 10 Noiembrie

Dupa micul dejun si excursia la Barajul celor trei defilee, veti debarca in portul Yichang, de unde veti avea transfer catre aeroport, pentru a va imbarca pe zborul catre Shanghai. Sosire in Shanghai si transfer la hotel pentru cazare. Mese: Mic dejun. Cazare in Shanghai la Northern Hotel sau similar

Ziua 9

Shanghai / 11 Noiembrie

Azi veti avea un tur oras in care veti admira Gradina Mandarinilor Yu, gradina construita in secolul XVI e.n, in stiul arhitectural al dinastiei Ming, de catre un ofiter chinez. Cuvantul Yu in limba chineza se traduce prin a face fericit sau a satisface, scopul acestei gradini fiind acela de a induce o stare de liniste si multumire prin imbinarea armoniosa a pavilioanelor, chioscurilor, caselor, lacurilor, statuilor din piatra, copacilor si a florilor. Continuati cu vizitarea orasului vechi, in care veti putea rataci pe stradutele inguste, veti putea achizitiona produse traditionale chinezesti si veti asista la Ceremonialul Ceaiului, in una din renumitele ceainarii de aici. Apoi veti incheia cu o plimbare pe Strada Nanjing, cea mai importanta zona de shopping din Shanghai si una dintre cele mai cunoscute artere pietonale din lume. Dupa amiaza timp liber. Mese: Mic dejun. Pranz. Cazare in Shanghai.

Ziua 10

Shanghai -Hong Kong/ 12 Noiembrie  

Dupa micul dejun veti avea transfer catre aeroport pentru zborul catre Hong Kong. Sosire in Hong Kong. In drum spre hotel veti face un tur de oras panoramic in care veti admira: Victoria Harbour, Victoria Peak - cel mai inalt punct de pe insula (552 metri) ce va incanta cu cele mai frumoase vederi panoramice asupra orasului, Statuia Big Buddha ce se afla in templul budist in Sha Tin. Acesta este considerat un loc sacru desi nu locuiesc calugari, ce este interesant pentru arhitectura altarului cu stilul foarte colorat si plin de viata. Seara transfer la hotel pentru cazare. Mese: Mic dejun. Cazare in Hong Kong la Penta Hotel sau similar.

Ziua 11

Hong Kong / 13 Noiembrie 

Mic dejun. Timp liber pentru shopping sau excursie optionala Insula Lantao (cu pranz). Lantao, are de 2 ori dimensiunea insulei Hong Kong. Atractile principale ale acesteia sunt: statuia de dimensiuni mari lui Budha Tian Tan ce se gaseste la Manastirea Po Lin (are 26 metri si a fost construita in 1980); Disneyland Hong Kong (parc tematic american cu trasaturi chinezesti) si spectaculosul teleferic Ngong Ping ce ofera o panorama care iti taie rasuflarea asupra Marii Chinei de Sud si a crestelor Insulei Lantao. Telefericul a fost inaugurat in 2007 si leaga centrul orasului Tung Chung de satul Ngong Ping – sat cu tematica culturala speciala, infatisand un sat chinezesc traditional. Tarif: 130 dolari/persoana cu pranz, ghid local, transferuri si insotitor de grup.
Seara transfer in Hong Kong la hotel pentru cazare. Mese: Mic dejun. Cazare in Hong Kong.

Ziua 12

Hong Kong/ 14 Noiembrie  

Mic dejun. Timp liber pentru shopping sau excursie optionala Macao (cu pranz). Macao denumita si “ultima colonie europeana in Asia”. Aici prima vizita o veti face la ruinele fostei catedrale Sf. Pavel, o atractie deosebita a orasului, care si in zilele noastre este adesea utilizata pentru organizarea de evenimente festive. Construita intre anii 1602 – 1640 a fost cea mai mare catedrala catolica din Asia la vremea sa. In continuare veti vizita Piata Senatului cu ale sale alei pietonale si cladiri impunatoare datand din timpul coloniei portugheze. Zona este foarte pitoreasca, perfecta pentru o plimbare relaxanta. Veti continua cu o vizita la Templul A-Ma, cel mai vechi templu taoist al orasului, construit in anul 1488 si dedicat zeitatii Matsu, protectoarea pescarilor si a marinarilor. Masa de pranz va fi servita in Macao, in stilul traditional specific acestui oras deosebit. Tarif: 170 dolari/persoana cu pranz, ghid local, transferuri si insotitor de grup Dupa amiaza veti reveni in Hong Kong cu ferry-boat. Mese: Mic dejun. Cazare in Hong Kong.

Ziua 13

Hong Kong – Bucuresti (15 Noiembrie)

Timp liber pentru cumparaturi. Azi veti avea transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul de intoarcere catre casa. Sosire In Bucuresti pe 16 Noiembrie (ziua 15).

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:

Prezenta oferta face parte integranta din contract si constituie anexa acestuia.

            Tarifele sunt calculate in euro pentru intregul sejur per persoana cazata in camera dubla.

            Grupul minim se realizeaza cu 10 persoane. Tariful este garantat pentru minim 16 turisti. In cazul in care vor fi mai putini inscrisi, tariful poate creste cu pana la maxim 10%. Tariful excursiilor optionale este valabil pentru minim 10 persoane.

            Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor, in acest caz agentia se obliga sa informeze clientii in timp util.

            In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila, va vom oferi alternative similare.

            Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

            Pentru rezervarea pachetelor pe oferta standard, plata se face astfel:

  • 40% din tariful pachetului turistic in momentul confirmarii;
  • 60% din tariful pachetului turistic cu o luna inainte de plecare;

            Pentru rezervarea pe oferta Early Booking, plata se face astfel:

  • 60% din tariful pachetului turistic in momentul confirmarii;
  • 40% din tariful pachetului turistic cu o luna inainte de plecare;

            Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii;

                        In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza agentiei penalizari, dupa cum urmeaza:

 • 40% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inainte de data plecarii;
 • 60% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 16 – 30 zile calendaristice inainte de data plecarii;
 • 100% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

            In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice rezervat pe conditii de Early Booking, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

 • 60% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
 • 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 29 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii)

Ziua 1

Bucuresti – Beijing / 02 Noiembrie

Va veti intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul din Bucuresti cu 2 ore inainte de plecare pentru formalitatiile de check in. Imbarcare pe zborul catre Beijing.

Ziua 2

Beijing / 03 Noiembrie 

Sosire pe aeroportul international din Beijing. Dupa formalitatile vamale se va efectua transferul catre hotel. Cazare in Beijing la Grand Gongda Jianguo Hotel sau similar. Seara puteti opta pentru pentru o cina traditionala cu rata (30 dolari/persoana).

Ziua 3

Beijing / 04 Noiembrie  

Mic dejun. Dupa veti incepe turul cu vizita laTemplul Paradisului, locul in care se rugau imparatii, (considerati si Fii ai Paradisului). Aici acestia aduceau ofrande si se rugau atat pentru recolte imbelsugate cat si pentru a multumi divinitatii pentru recoltele anterioare. Templul face parte din Patrimoniului Universal UNESCO din 1998. Veti continua apoi cu vizita Orasului Interzis, trecand prin piata Tian An Men ce este intinsa pe 40 de hectare si situata chiar in inima Beijingului. Este un complex de palate delimitate de ziduri de aparare de 10 metri inaltime si protejate de un sant cu apa de 52 m latime. In interior admiram cladirile construite din lemn pe fundatie din piatra denumite puritate, liniste, armonie si longevitate, ce ne vor purta in inima Chine Iperiale. Mese: Mic dejun, pranz.

Ziua 4

Beijing – XI’an / 05 Noiembrie 

Dupa micul dejun va veti bucura de cel mai asteptat moment al acestui traseu. Veti pleca catre Marele Zid. Veti avea posibilitatea sa faceti o plimbare si sa vedeti posturile de observare ale fostilor soldati imperiali trimisi aici din ordinul imparatului pentru a garanta siguranta granitelor. Se spune despre Marele zid ca ar fi cea mai grandioasa constructie facuta de om, cu aproximativ 8000 de kilometri si ca se poate vedea din spatiu. Desi nu s-a demostrat acest lucru, cu siguranta toata lumea este de acord cu faptul ca Marele zid este una dintre cele opt minuni ale lumii. Spre seara veti fi transferati la gara din Beijing, unde va imbarcati pentru o calatorie inedita cu trenul catre Xi’An. Sosire in Xi’an seara tarziu si transfer la hotel. Mese: Mic dejun, Pranz. Cazare in Xi’an la Grand Metro Park Hotel sau similar.

Ziua 5

XI’an / 06 Noiembrie

Mic dejun. Astazi veti avea una dintre cele mai inedite experiente in China, vizitarea Armatei de Teracota. Complexul este format din 4 sali in care sunt expuse statui ce reprezinta armata imparatului Qin Shi Huang Di, primul imparat ce a unificat China in secolul III i.e.n. Legenda spune ca toate aceste statui sunt copii ale soldatilor, astfel ca vizitatorul este suprins de trasaturile diferite ale fiecarui soldat. Daca imparatul a decis constructia acestei opere de arta pentru a fi protejat in drumul catre eternitate sau pentru a ridica un omagiu soldatilor cu care a unificat China, va ramane in continuare, cel putin pentru moment un mister. Estimarile curente privind numarul de statui sunt de peste 8000 soldati razboinici, 520 cai, 150 infanteristi, 130 care de lupta, majoritatea acestora nefiind inca excavate. Dupa amiaza veti merge catre Marea Pagoda a Gastii Salbatice, atractie renumita a orasului Xi’An. Construita in secolul VII, in timpul dinastiei Tang pagoda este compusa din sapte etaje. Sutrele si statuia lui Buddha din interior au fost aduse din India, de catre un calugar budist. Seara (optional) puteti asista la un spectacol traditional ce prezinta intr-un decor de vis cultura dinastiei Tang cu cina jiaozi (40 dolari/persoana). Mese: Mic dejun. Cazare in Xi’an.

Ziua 6

XI’an – Chongqinq/ 07 Noiembrie

Dupa micul dejun, veti fi transferati la aeroportul din Xi’An unde va veti imbarca pentru zborul catre Chongqing, oras aflat pe malurile celui mai mare lac artificial din lume. Sosire in Chongqing si transfer in port. Va veti imbarca pe vasul de croaziera si timp de 4 zile va veti relaxa si in acelasi timp bucura de frumusetile naturale ale Chinei. Mese: Mic dejun, Cina. Cazare pe vasul de croaziera President No. 7 sau similar.

Ziua 7

Croaziera pe Raul Yangtze / 08-09 Noiembrie

Veti naviga cateva zile pe Raul Yangtze (denumit si Raul Galben). Traseul va poarta pe langa formatiuni stancoase, spectaculoase si prin locuri istorice. In fiecare zi veti avea parte de excursii deosebite in care veti admira peisaje unice. In prima zi veti admira Shi Baozai - o stanca de 30 metri inaltime, cu un pisc ce este incoronat de un templu impunator, de un rosu aprins, modelat ca o pagoda ce dateaza din timpul dinastiei Qing. Puteti opta pentru vizita la Fengdu, legendarul oras fantoma, deoarece toti locuitorii au fost mutati din cauza cresterii nivelului apei. Este un oras alcatuit din temple de peste 1800 ani, printre care si templul cu statuia lui Yinwang, zeul taramului mortilor ce supravegheza orasul. Zilele urmatoare veti explora regiunea celor Trei Defileuri, regiune numita si minune a lumii. Mese: Mic dejun, Pranz si Cina. Cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 8

Yichang-Shanghai / 10 Noiembrie

Dupa micul dejun si excursia la Barajul celor trei defilee, veti debarca in portul Yichang, de unde veti avea transfer catre aeroport, pentru a va imbarca pe zborul catre Shanghai. Sosire in Shanghai si transfer la hotel pentru cazare. Mese: Mic dejun. Cazare in Shanghai la Northern Hotel sau similar

Ziua 9

Shanghai / 11 Noiembrie

Azi veti avea un tur oras in care veti admira Gradina Mandarinilor Yu, gradina construita in secolul XVI e.n, in stiul arhitectural al dinastiei Ming, de catre un ofiter chinez. Cuvantul Yu in limba chineza se traduce prin a face fericit sau a satisface, scopul acestei gradini fiind acela de a induce o stare de liniste si multumire prin imbinarea armoniosa a pavilioanelor, chioscurilor, caselor, lacurilor, statuilor din piatra, copacilor si a florilor. Continuati cu vizitarea orasului vechi, in care veti putea rataci pe stradutele inguste, veti putea achizitiona produse traditionale chinezesti si veti asista la Ceremonialul Ceaiului, in una din renumitele ceainarii de aici. Apoi veti incheia cu o plimbare pe Strada Nanjing, cea mai importanta zona de shopping din Shanghai si una dintre cele mai cunoscute artere pietonale din lume. Dupa amiaza timp liber. Mese: Mic dejun. Pranz. Cazare in Shanghai.

Ziua 10

Shanghai -Hong Kong/ 12 Noiembrie  

Dupa micul dejun veti avea transfer catre aeroport pentru zborul catre Hong Kong. Sosire in Hong Kong. In drum spre hotel veti face un tur de oras panoramic in care veti admira: Victoria Harbour, Victoria Peak - cel mai inalt punct de pe insula (552 metri) ce va incanta cu cele mai frumoase vederi panoramice asupra orasului, Statuia Big Buddha ce se afla in templul budist in Sha Tin. Acesta este considerat un loc sacru desi nu locuiesc calugari, ce este interesant pentru arhitectura altarului cu stilul foarte colorat si plin de viata. Seara transfer la hotel pentru cazare. Mese: Mic dejun. Cazare in Hong Kong la Penta Hotel sau similar.

Ziua 11

Hong Kong / 13 Noiembrie 

Mic dejun. Timp liber pentru shopping sau excursie optionala Insula Lantao (cu pranz). Lantao, are de 2 ori dimensiunea insulei Hong Kong. Atractile principale ale acesteia sunt: statuia de dimensiuni mari lui Budha Tian Tan ce se gaseste la Manastirea Po Lin (are 26 metri si a fost construita in 1980); Disneyland Hong Kong (parc tematic american cu trasaturi chinezesti) si spectaculosul teleferic Ngong Ping ce ofera o panorama care iti taie rasuflarea asupra Marii Chinei de Sud si a crestelor Insulei Lantao. Telefericul a fost inaugurat in 2007 si leaga centrul orasului Tung Chung de satul Ngong Ping – sat cu tematica culturala speciala, infatisand un sat chinezesc traditional. Tarif: 130 dolari/persoana cu pranz, ghid local, transferuri si insotitor de grup.
Seara transfer in Hong Kong la hotel pentru cazare. Mese: Mic dejun. Cazare in Hong Kong.

Ziua 12

Hong Kong/ 14 Noiembrie  

Mic dejun. Timp liber pentru shopping sau excursie optionala Macao (cu pranz). Macao denumita si “ultima colonie europeana in Asia”. Aici prima vizita o veti face la ruinele fostei catedrale Sf. Pavel, o atractie deosebita a orasului, care si in zilele noastre este adesea utilizata pentru organizarea de evenimente festive. Construita intre anii 1602 – 1640 a fost cea mai mare catedrala catolica din Asia la vremea sa. In continuare veti vizita Piata Senatului cu ale sale alei pietonale si cladiri impunatoare datand din timpul coloniei portugheze. Zona este foarte pitoreasca, perfecta pentru o plimbare relaxanta. Veti continua cu o vizita la Templul A-Ma, cel mai vechi templu taoist al orasului, construit in anul 1488 si dedicat zeitatii Matsu, protectoarea pescarilor si a marinarilor. Masa de pranz va fi servita in Macao, in stilul traditional specific acestui oras deosebit. Tarif: 170 dolari/persoana cu pranz, ghid local, transferuri si insotitor de grup Dupa amiaza veti reveni in Hong Kong cu ferry-boat. Mese: Mic dejun. Cazare in Hong Kong.

Ziua 13

Hong Kong – Bucuresti (15 Noiembrie)

Timp liber pentru cumparaturi. Azi veti avea transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul de intoarcere catre casa. Sosire In Bucuresti pe 16 Noiembrie (ziua 15).

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:

Prezenta oferta face parte integranta din contract si constituie anexa acestuia.

            Tarifele sunt calculate in euro pentru intregul sejur per persoana cazata in camera dubla.

            Grupul minim se realizeaza cu 10 persoane. Tariful este garantat pentru minim 16 turisti. In cazul in care vor fi mai putini inscrisi, tariful poate creste cu pana la maxim 10%. Tariful excursiilor optionale este valabil pentru minim 10 persoane.

            Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor, in acest caz agentia se obliga sa informeze clientii in timp util.

            In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila, va vom oferi alternative similare.

            Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

            Pentru rezervarea pachetelor pe oferta standard, plata se face astfel:

  • 40% din tariful pachetului turistic in momentul confirmarii;
  • 60% din tariful pachetului turistic cu o luna inainte de plecare;

            Pentru rezervarea pe oferta Early Booking, plata se face astfel:

  • 60% din tariful pachetului turistic in momentul confirmarii;
  • 40% din tariful pachetului turistic cu o luna inainte de plecare;

            Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii;

                        In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza agentiei penalizari, dupa cum urmeaza:

 • 40% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inainte de data plecarii;
 • 60% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 16 – 30 zile calendaristice inainte de data plecarii;
 • 100% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

            In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice rezervat pe conditii de Early Booking, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

 • 60% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
 • 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 29 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii)