We use cookies to offer you a personalized experience. Click here for more information about cookies and how to use them.

Terms and conditions of how to use the Disneyland Paris card

Regulament de desfasurare a Programului de Fidelizare “Happy Tour ”

 

1. ORGANIZATOR

Organizatorul prezentului Program de Fidelizare,  este societatea  Happy Tour S.R.L., cu sediul in  Bucuresti ,  Str. Polona nr.  68-71, etaj 4,  sector 1, avand C.U.I. RO 6842431 si  numar de inregistrare in Registrul Comertului J40/23452/1994.

Happy Tour S.R.L.  este operator de date cu caracter personal, inregistrat  la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii  Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P. ), sub numarul de inregistrare 6416/2007,  conform cerintelor Legii nr. 677/2001, pentru protectia  persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata de Legea nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice.

2. PARTICIPANTI

In Programul de Fidelizare “Happy Tour ”  se poate inscrie orice persoana fizica , cu varsta de minim 18 ani, care achizitioneaza servicii turistice , de la Organizator.

La acest program nu au voie sa  participe angajati ai Happy Tour SRL. 

3. DESCRIEREA PROGRAMULUI DE FIDELIZARE “Happy Tour ”

Prezentul Program este un sistem creat de Organizator in vederea fidelizarii clientilor prin  intermediul cardului “Happy Tour”, acestia beneficiind de un discountul de 100 EUR,  valabil exclusiv pentru pachetele Disneyland Paris,  achizitionate online , sau offline in agentiile Happy Tour.

Cardul este  valabil pentru o singura tranzactie,  fara posibilitatea de cumulare cu alte reduceri.

Pachetul Disneyland Paris este compus dintr-un  bilet de avion, minim 3 nopti de cazare la unul dintre hotelurile : Disney's Sequoia Lodge 3*, Disney's Newport Bay Club 4*, Disney's Hotel New York 4*, Disneyland® Hotel 5*.

4. DURATA

Perioada valabilitatii Programului de Fidelizare este de 6 luni. 

5. CONDITII DE VALIDITATE

Pentru a beneficia de Cardul de loialitate “Happy Tour”, clientul trebuie sa indeplineasca simultan

urmatoarele conditii:

Participantul trebuie sa indeplineasca conditiile de la punctul  2.

Participantul trebuie sa achizitionate online,  sau offline din cadrul  agentiilor  Happy Tour,  un pachet pentru destinatia Disneyland Paris,   compus din bilet de avion si minim 3 nopti de cazare.

6. REGULAMENTUL CARDULUI  DE FIDELIZARE “Happy Tour ”

Fiecare card aferent programului de fidelizare  “Happy Tour ” este unic si nenominal , fiind transmisibil , doar cu aprobarea deținătorului de drept.

Reprezentantii Organizatorului  au dreptul de a verifica valabilitatea acestuia si nu pot sa fie facuti raspunzatori in cazul utilizarii cardului de catre alte persoane ,decat persoana  careia i  s-a inmanat initial cardul .

Cardul de Fidelizare  nu are valoare comerciala si nu se emite contra cost.

Cardul de Fidelizare nu este un card de plata , sau de credit, sau vreun alt mijloc de plata, acesta nefiind   un instrument de plata .

Nu se poate acorda numerar  ,  in schimbul contravalorii acestuia .

Emitentul si  proprietarul acestui card este Happy Tour SRL , care isi asuma dreptul de a decide sistarea in orice  moment a Programului de Fidelizare,  sau de anulare a cardului.

Acest Card poate fi utilizat in  conformitate cu Regulamentul de desfasurare a Programului de Fidelizare  “Happy Tour ”disponibil pe  www.happytour.ro

Posesorul cardului este rugat sa anunte imediat emitentul in  cazul pierderii, furtului , sau distrugerii acestuia ,  la Departamentul de  Marketing al Happy Tour SRL , la urmatoarea adresa de email vacante@happytour.ro,  sau la numarul de telefon 021.9679.

Cardul trebuie protejat impotriva deteriorarii.

Programul de Fidelizare  “Happy Tour ” nu este o loterie, ci un program dedicat clientilor Organizatorului,  fiecare client primind acest card in cazul  achizitionarii de  servicii turistice , reprezentand un pachet turistic catre  Disneyland Paris.

 

7. DURATA SI INCETAREA PROGRAMULUI DE FIDELIZARE

Rezervarile trebuie efectuate până la data de  01.07.2018,  avand  perioada de calatorie , pana la data de 30.09.2019.

In cazul in care posesorul cardului nu foloseste cardul pentru discount pana la expirarea acestuia, cardul va fi dezactivat definitiv , in mod automat de catre Organizator .

Happy Tour S.R.L. are dreptul de a dezactiva , sau suspenda definitiv un Card de Fidelitate, in caz de frauda, tentativa de frauda , sau in cazul unei folosiri inadecvate a Programului de Fidelizare.

 
8. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, subscrisa  Happy Tour S.R.L. are  obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate  despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing, publicitate, transmitere oferte, emiterea Cardului de Fidelitate. Nu sunteti sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare pentru inscrierea in Programul de Fidelitate. Refuzul dvs. de a furniza datele solicitate prin formularul de inscriere determina imposibilitatea inscrierii in Programul de Fidelitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Observatie: *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.


 9.  ALTE CLAUZE

Happy Tour SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata existentei

Programului de Fidelizare  “Happy Tour ”, fara o notificare prealabila.

Varianta  modificata va fi adusa la cunostinta clientilor prin afisare pe site-ul  www.happytour.ro

Pentru orice alte informatii sau nelamuriri puteti contacta  Departamentul Marketing la adresa de

email  vacante@happytour.ro , sau la nr. de telefon 021.9679.

Prezentul Regulament este pus gratuit la dispozitia clientilor pe site-ul www.happytour.ro