Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Happy Tour este al─âturi de tineDragi clien╚Ťi,


Siguran╚Ťa public─â este preocuparea noastr─â primordial─â. Recomand─âm urm─ârirea ├«ndeaproape a sfaturile Organiza╚Ťiei Mondiale a S─ân─ât─â╚Ťii ╚Öi Organizatiei Mondiale a Turismului.


Restric╚Ťiile de c─âl─âtorie care dep─â╚Öesc recomand─ârile acestor entit─â╚Ťi pot cauza alarm─âri inutile ╚Öi impact economic negativ ├«n toate sectoarele.


În cazul turiștilor care iau decizia de a anula viitoarea călătorie, Happy Tour va face tot posibilul să ramburseze suma facturată în conformitate cu regulile și reglementările furnizorilor la momentul în care a fost efectuată rezervarea.


Dorim s─â reamintim, ├«n special ├«n cazul companiilor aeriene cu costuri reduse, c─â politica lor, a╚Öa cum a fost men╚Ťionat ├«n e-mailul primit la momentul rezervarii/emiterii biletului este c─â acele bilete nu pot fi schimbate ╚Öi/sau anulate. Prin urmare, desi vom apela pentru rambursare la furnizorul nostru, c─âl─âtorii s-ar putea confrunta cu situa╚Ťia de a le refuza aceast─â restituire.


Aceea╚Öi politic─â s-ar putea aplica tarifelor speciale ale transportatorilor de curse regulate, precum ╚Öi la unele hoteluri dac─â rezervarea este in penalizari sau a fost declarat─â ├«n mod clar ÔÇ×NerambursabilÔÇŁ la momentul rezerv─ârii.


Agen╚Ťia de turism Happy Tour va comunica, ├«n toate cazurile, cu furnizorii ╚Öi va face tot posibilul pentru anulare ╚Öi rambursare a sumelor achitate de catre client, de╚Öi, a╚Öa cum s-a men╚Ťionat anterior, restituirea sumei achitate depinde de decizia furnizorilor nostri.


Vom continua s─â monitoriz─âm ├«ndeaproape situa╚Ťia ╚Öi instruc╚Ťiunile autorit─â╚Ťilor care vor fi aplicate imediat. V─â mul╚Ťumim pentru ├«ncredere ╚Öi sus╚Ťinere!


INFORMAȚII GENERALE


  • Clientul nostru


Tu, clientul nostru e╚Öti cea mai important─â parte a activit─â╚Ťii noastre ╚Öi lucr─âm neobosit pentru a-╚Ťi  asigura cele mai bune servicii turistice. E╚Öti c─âl─âtorul vis─âtor care iube╚Öte experien╚Ťele, noutatea ╚Öi nu te opre╚Öti niciodat─â din a pl─ânui vacan╚Ťe ├«n destina╚Ťii care s─â te inspire.


Din miile de turi╚Öti care c─âl─âtoresc cu noi anual, tu e╚Öti unic prin preferin╚Ťele, dorin╚Ťele ╚Öi op╚Ťiunile tale, iar noi muncim s─â ne asigur─âm c─â acestea sunt ├«ndeplinite ├«ntocmai. ├Ä╚Ťi mul╚Ťumim pentru c─â ai ├«ncredin╚Ťat planurile tale de c─âl─âtorie consultan╚Ťilor Happy Tour ╚Öi astfel ╚Ťi-am putut oferi vacan╚Ťele la care ai visat!


  • Happy Tour


Noi suntem Happy Tour, o companie cu 25 de ani responsabili de experien╚Ť─â ├«n domeniul turismului at├ót Leisure, c├ót ╚Öi Corporate. ├Äntotdeauna am vrut s─â fim c├ót mai aproape de clien╚Ťii no╚Ötri, de aceea ne-am asociat cu agen╚Ťii din toat─â ╚Ťara, re╚Ťeaua noastr─â num─âr├ónd, p├ón─â ├«n prezent, 61 agen╚Ťii cu 71 puncte de lucru ├«n 47 ora╚Öe ├«n toate jude╚Ťele ╚Öi chiar peste hotare.


Echipa noastr─â este format─â din oameni sinceri ╚Öi profesioni╚Öti care lucreaz─â cu drag pentru ca vacan╚Ťele tale s─â ├«╚Ťi aduc─â mul╚Ťumire ╚Öi fericire. Consultan╚Ťii de travel ai Happy Tour sunt dedica╚Ťi ╚Öi g─âsesc mereu solu╚Ťii pentru a te ajuta s─â ajungi unde pui degetul pe hart─â, ├«n cele mai bune condi╚Ťii de transport si cazare.


Am cultivat dintotdeauna valorile unit─â╚Ťii ╚Öi solidarit─â╚Ťii, iar cu ajutorul lor am reu╚Öit s─â dep─â╚Öim toate impasurile. De aceea suntem al─âturi de tine, clientul ╚Öi partenerul nostru, cu toat─â inima.  ├Ä╚Ťi oferim tot sprijinul de care ai nevoie, g─âsind cele mai bune solu╚Ťii al─âturi de tine.
INFORMAȚII GENERALE CORONAVIRUS


Ce este coronavirus (COVID-19)?


COVID-19 este un nou tip de coronavirus infec╚Ťios r─âsp├óndit prin pic─âturi mici din nas sau gur─â atunci c├ónd cineva care are virusul tu╚Öe╚Öte sau str─ânut─âm.


Aceasta provoacă probleme respiratorii, ceea ce înseamnă că simptomele obișnuite sunt adesea la fel ca răcelile comune sau gripa - febră, oboseală și tuse uscată.


Oficial, pandemia global─â COVID-19 a devenit o criz─â mondial─â de s─ân─âtate care perturb─â via╚Ťa de zi cu zi a╚Öa cum o ╚Ötim. ├Än aceste momente f─âr─â precedent, consumatorii ╚Öi ├«ntreprinderile au fost nevoite s─â ├«╚Öi adapteze comportamentele, s─â schimbe politicile ╚Öi planurile ╚Öi s─â se adapteze la incertitudine.


Unde g─âsesc cele mai veridice informa╚Ťii despre coronavirus?


Cele mai sigure ╚Öi pertinente informa╚Ťii legate de coronavirus se g─âsesc pe site-ul oficial al Organiza╚Ťiei Mondiale a S─ân─ât─â╚Ťii (OMS) ╚Öi pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe din Rom├ónia (MAE)╚śi pe aceste pagini vor ap─ârea mereu actualiz─âri ├«n timp real despre c─âl─âtorii, pe care le vom ├«mp─ârt─â╚Öi cu c─âl─âtorii no╚Ötri, pentru a fi c├ót mai bine informa╚Ťi. ├Äntruc├ót se vehiculeaz─â multe informa╚Ťii false menite s─â induc─â panica, te rug─âm s─â ├«╚Ťi iei informa╚Ťia doar din surse sigure.


Ministerul Afacerilor Externe (MAE) prezint─â informa╚Ťii actualizate despre Coronavirus. Click aici.


Lista destina╚Ťiilor cu avertismente de c─âl─âtorie emise de MAE poate fi consultat─â aici.


Lista restric╚Ťiilor de c─âl─âtorie la nivel interna╚Ťional este publicat─â pe site-ul Asocia╚Ťiei Interna╚Ťionale de Transport Aerian (IATA) ÔÇô ├«n limba englez─â. Click aici.


Centrul Na╚Ťional de Supraveghere ╚Öi Control al Bolilor Transmisibile ofer─â zilnic informa╚Ťii  despre situa╚Ťia infec╚Ťiilor cu coronavirus la nivel global. Click aici.


Asocia╚Ťia Mondial─â a S─ân─ât─â╚Ťii public─â periodic informa╚Ťii referitoare la m─âsuri de precau╚Ťie ├«n timpul c─âl─âtoriilor ÔÇô ├«n limba englez─â. Click aici.


Site-ul Departamentului de Stat American acord─â ╚Ť─ârilor note ├«n func╚Ťie de risc ÔÇô ├«n limba englez─â. Click aici.


Pe acest site este actualizat ├«n timp real num─ârul persoanelor care sufer─â de Coronavirus. Peste 50% dintre acestea sunt deja vindecate. ÔÇô ├«n limba englez─â. Click aici.
RESTRICȚII DE CĂLĂTORIE


Politici de anulare și modificare a zborurilor


Politicile companiilor aeriene variaz─â ├«n func╚Ťie de operator, astfel ├«nc├ót este ├«ntotdeauna cel mai bine s─â vizita╚Ťi paginile oficiale ale companiei dvs. aeriene pentru cele mai actualizate informa╚Ťii ╚Öi ├«ndrum─âri. Pentru a accesa lista companiilor aeriene ap─âsa╚Ťi click aici. 


Care sunt destina╚Ťiile cu restric╚Ťii de c─âl─âtorie?


Av├ónd ├«n vedere evolu╚Ťia coronavirusului (COVID-19), o serie de guverne au emis restric╚Ťii de intrare, suspend─âri de viz─â ╚Öi m─âsuri de carantin─â pentru c─âl─âtori. Puteti accesa site-ul Ministerului Afacerilor Externe pentru a vedea unde sunt restric╚Ťii de c─âl─âtorie. Click aici. SOLUȚII PENTRU REPROGRAMAREA SERVICIILOR TURISTICE CONTRACTATE


1. Pentru c─âl─âtorii cu date de plecare de la 20.03.2020 p├ón─â la 16.05.2020 (stare de urgen╚Ť─â)


C─âl─âtorii beneficiaz─â de reprogramare gratuit─â ├«n condi╚Ťiile ├«n care ├«╚Öi exprim─â op╚Ťiunea ├«n termen de 7 zile de c├ónd le-au fost prezentate noile variante sau de un voucher de calatorie Happy Tour valabil 1 an de zile de la achizitionare.


2. Pentru călătorii cu date de plecare de la 17.05.2020 până la 31.05.2020 (stare de incertitudine)


C─âl─âtorii beneficiaz─â de reprogramare gratuit─â ├«n condi╚Ťiile ├«n care ├«╚Öi exprim─â op╚Ťiunea ├«n termen de 7 zile de c├ónd le-au fost prezentate noile variante sau de un voucher de c─âl─âtorie Happy Tour valabil 1 an de zile de la achizi╚Ťionare, ╚Ťin├ónd cont de noile condi╚Ťii ale furnizorilor de servicii turistice.


3. Pentru c─âl─âtorii cu dat─â de plecare dup─â 01.06.2020


Contractele se deruleaz─â normal iar scaden╚Ťele de plat─â trebuie respectate. Dep─â╚Öirea acestor scaden╚Ťe va conduce la anularea contractelor ╚Öi la pierderea avansului deja achitat.

├Än cazul ├«n care totu╚Öi dori╚Ťi anularea serviciilor achizi╚Ťionate, Consultantul de Turism va va transmite op╚Ťiunile ├«n momentul respectiv.

Recomandarea noastr─â ├«n acest caz este sa nu anula╚Ťi, mai ales ca se percep penaliz─âri, deoarece ├«n cazul ca se vor men╚Ťine restric╚Ťiile de c─âl─âtorie p├ón─â la data c─âl─âtoriei dumneavoastr─â, furnizorii no╚Ötri vor veni cu solu╚Ťii de reprogramare.