Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Happy Tour este alături de tineDragi clienți,


Siguranța publică este preocuparea noastră primordială. Recomandăm urmărirea îndeaproape a sfaturile Organizației Mondiale a Sănătății și Organizatiei Mondiale a Turismului.


Restricțiile de călătorie care depășesc recomandările acestor entități pot cauza alarmări inutile și impact economic negativ în toate sectoarele.


În cazul turiștilor care iau decizia de a anula viitoarea călătorie, Happy Tour va face tot posibilul să ramburseze suma facturată în conformitate cu regulile și reglementările furnizorilor la momentul în care a fost efectuată rezervarea.


Dorim să reamintim, în special în cazul companiilor aeriene cu costuri reduse, că politica lor, așa cum a fost menționat în e-mailul primit la momentul rezervarii/emiterii biletului este că acele bilete nu pot fi schimbate și/sau anulate. Prin urmare, desi vom apela pentru rambursare la furnizorul nostru, călătorii s-ar putea confrunta cu situația de a le refuza această restituire.


Aceeași politică s-ar putea aplica tarifelor speciale ale transportatorilor de curse regulate, precum și la unele hoteluri dacă rezervarea este in penalizari sau a fost declarată în mod clar „Nerambursabil” la momentul rezervării.


Agenția de turism Happy Tour va comunica, în toate cazurile, cu furnizorii și va face tot posibilul pentru anulare și rambursare a sumelor achitate de catre client, deși, așa cum s-a menționat anterior, restituirea sumei achitate depinde de decizia furnizorilor nostri.


Vom continua să monitorizăm îndeaproape situația și instrucțiunile autorităților care vor fi aplicate imediat. Vă mulțumim pentru încredere și susținere!


INFORMAȚII GENERALE


  • Clientul nostru


Tu, clientul nostru ești cea mai importantă parte a activității noastre și lucrăm neobosit pentru a-ți  asigura cele mai bune servicii turistice. Ești călătorul visător care iubește experiențele, noutatea și nu te oprești niciodată din a plănui vacanțe în destinații care să te inspire.


Din miile de turiști care călătoresc cu noi anual, tu ești unic prin preferințele, dorințele și opțiunile tale, iar noi muncim să ne asigurăm că acestea sunt îndeplinite întocmai. Îți mulțumim pentru că ai încredințat planurile tale de călătorie consultanților Happy Tour și astfel ți-am putut oferi vacanțele la care ai visat!


  • Happy Tour


Noi suntem Happy Tour, o companie cu 25 de ani responsabili de experiență în domeniul turismului atât Leisure, cât și Corporate. Întotdeauna am vrut să fim cât mai aproape de clienții noștri, de aceea ne-am asociat cu agenții din toată țara, rețeaua noastră numărând, până în prezent, 61 agenții cu 71 puncte de lucru în 47 orașe în toate județele și chiar peste hotare.


Echipa noastră este formată din oameni sinceri și profesioniști care lucrează cu drag pentru ca vacanțele tale să îți aducă mulțumire și fericire. Consultanții de travel ai Happy Tour sunt dedicați și găsesc mereu soluții pentru a te ajuta să ajungi unde pui degetul pe hartă, în cele mai bune condiții de transport si cazare.


Am cultivat dintotdeauna valorile unității și solidarității, iar cu ajutorul lor am reușit să depășim toate impasurile. De aceea suntem alături de tine, clientul și partenerul nostru, cu toată inima.  Îți oferim tot sprijinul de care ai nevoie, găsind cele mai bune soluții alături de tine.
INFORMAȚII GENERALE CORONAVIRUS


Ce este coronavirus (COVID-19)?


COVID-19 este un nou tip de coronavirus infecțios răspândit prin picături mici din nas sau gură atunci când cineva care are virusul tușește sau strănutăm.


Aceasta provoacă probleme respiratorii, ceea ce înseamnă că simptomele obișnuite sunt adesea la fel ca răcelile comune sau gripa - febră, oboseală și tuse uscată.


Oficial, pandemia globală COVID-19 a devenit o criză mondială de sănătate care perturbă viața de zi cu zi așa cum o știm. În aceste momente fără precedent, consumatorii și întreprinderile au fost nevoite să își adapteze comportamentele, să schimbe politicile și planurile și să se adapteze la incertitudine.


Unde găsesc cele mai veridice informații despre coronavirus?


Cele mai sigure și pertinente informații legate de coronavirus se găsesc pe site-ul oficial al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe din România (MAE)Și pe aceste pagini vor apărea mereu actualizări în timp real despre călătorii, pe care le vom împărtăși cu călătorii noștri, pentru a fi cât mai bine informați. Întrucât se vehiculează multe informații false menite să inducă panica, te rugăm să îți iei informația doar din surse sigure.


Ministerul Afacerilor Externe (MAE) prezintă informații actualizate despre Coronavirus. Click aici.


Lista destinațiilor cu avertismente de călătorie emise de MAE poate fi consultată aici.


Lista restricțiilor de călătorie la nivel internațional este publicată pe site-ul Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA) – în limba engleză. Click aici.


Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile oferă zilnic informații  despre situația infecțiilor cu coronavirus la nivel global. Click aici.


Asociația Mondială a Sănătății publică periodic informații referitoare la măsuri de precauție în timpul călătoriilor – în limba engleză. Click aici.


Site-ul Departamentului de Stat American acordă țărilor note în funcție de risc – în limba engleză. Click aici.


Pe acest site este actualizat în timp real numărul persoanelor care suferă de Coronavirus. Peste 50% dintre acestea sunt deja vindecate. – în limba engleză. Click aici.
RESTRICȚII DE CĂLĂTORIE


Politici de anulare și modificare a zborurilor


Politicile companiilor aeriene variază în funcție de operator, astfel încât este întotdeauna cel mai bine să vizitați paginile oficiale ale companiei dvs. aeriene pentru cele mai actualizate informații și îndrumări. Pentru a accesa lista companiilor aeriene apăsați click aici. 


Care sunt destinațiile cu restricții de călătorie?


Având în vedere evoluția coronavirusului (COVID-19), o serie de guverne au emis restricții de intrare, suspendări de viză și măsuri de carantină pentru călători. Puteti accesa site-ul Ministerului Afacerilor Externe pentru a vedea unde sunt restricții de călătorie. Click aici. SOLUȚII PENTRU REPROGRAMAREA SERVICIILOR TURISTICE CONTRACTATE


1. Pentru călătorii cu date de plecare de la 20.03.2020 până la 16.05.2020 (stare de urgență)


Călătorii beneficiază de reprogramare gratuită în condițiile în care își exprimă opțiunea în termen de 7 zile de când le-au fost prezentate noile variante sau de un voucher de calatorie Happy Tour valabil 1 an de zile de la achizitionare.


2. Pentru călătorii cu date de plecare de la 17.05.2020 până la 31.05.2020 (stare de incertitudine)


Călătorii beneficiază de reprogramare gratuită în condițiile în care își exprimă opțiunea în termen de 7 zile de când le-au fost prezentate noile variante sau de un voucher de călătorie Happy Tour valabil 1 an de zile de la achiziționare, ținând cont de noile condiții ale furnizorilor de servicii turistice.


3. Pentru călătorii cu dată de plecare după 01.06.2020


Contractele se derulează normal iar scadențele de plată trebuie respectate. Depășirea acestor scadențe va conduce la anularea contractelor și la pierderea avansului deja achitat.

În cazul în care totuși doriți anularea serviciilor achiziționate, Consultantul de Turism va va transmite opțiunile în momentul respectiv.

Recomandarea noastră în acest caz este sa nu anulați, mai ales ca se percep penalizări, deoarece în cazul ca se vor menține restricțiile de călătorie până la data călătoriei dumneavoastră, furnizorii noștri vor veni cu soluții de reprogramare.