Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DISNEY'S HOTEL CHEYENNE

   Rue Du Beouf Agile, 77700, Marnelavallee, Paris, Franta Vezi locatia pe harta


Descriere

FII PREGATIT PENTRU ADEVARATUL VEST SALBATIC!

Taxa locala in valoare de 5.20 euro/adult/noapte nu este inclusa si se achita in agentie!

Hotelul pune la dispozitia turistilor shuttle bus gratuit pana la intrarea in parcuri.

Tema hotelului: Hotelul este decorat in stil Western inspirandu-se din animatia Toy Story.

Toate camerele au aer conditionat si baie proprie. Oaspeţii pot solicita un fierbător electric sau un uscător de păr, oferite în funcţie de disponibilitate.

Locatie: Hotelul este situate la 20 minute de mers pe jos de parcurile Disney si 12 minute de gara RER din Marne-la-Vallee.

Tipuri camere Hotel (pot caza maxim 4 si 1 infant) :
Woody Standard River MX4 DB/DB - Camerele sunt inspirate de filmul Toy Story’s Sheriff Woody si sunt amplasate intr-o zona linistita aproape de rau. Camerele au 2 paturi duble si pot caza pana la 4 adulti si 1 infant.
Woody Standard River MX4 DB/TR - Camerele sunt inspirate de filmul Toy Story’s Sheriff Woody si sunt amplasate intr-o zona linistita aproape de rau. Camerele au 1 pat dublu si 1 pat extensibil si pot caza pana la 4 adulti
Woody Standard Facilities MX4 DB/DB - Camerele sunt inspirate de filmul Toy Story’s Sheriff Woody si sunt amplasate in apropierea receptiei, a restaurantelor si a celorlalte facilitati ale hotelului. Camerele au 2 paturi duble si pot caza pana la 4 adulti si 1 infant.
Woody Standard Facilities MX4 DB/TR - Camerele sunt inspirate de filmul Toy Story’s Sheriff Woody si sunt amplasate in apropierea receptiei, a restaurantelor si a celorlalte facilitati ale hotelului. Camerele au 1 pat dublu si 1 pat extensibil si pot caza pana la 4 adulti.
Woody Standard MX4 DB/TR - Camerele sunt inspirate de filmul Toy Story’s Sheriff Woody, sunt dotate cu 1 pat dublu si 1 pat extensibil si pot caza pana la 4 adulti si 1 infant.
Woody Standard MX4 DB/DB - Camerele sunt inspirate de filmul Toy Story’s Sheriff Woody, sunt dotate cu 2 paturi duble si pot caza pana la 4 adulti si 1 infant.

Restaurante si baruri proprii: restaurant Chuck Wagon Cafe, Red Garter Saloon, Starbucks.


Verificati detaliile ofertei prezentate prin accesarea butonului “i” aflat deasupra butonului “rezerva acum”.

Disneyland®️ Paris reamenajeaza Chuck Wagon Cafe. Restaurantul ramane deschis in aceasta perioada cu capacitate limitata de catering. Alte optiuni pentru servirea mesei vor fi sugerate in timpul sederii dumneavoastra.

All images are not contractual. As to Disney artwork, logos and properties: © Disney, © Disney-Pixar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Shuttle Bus
Wi-Fi Gratuit

Locatie