Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Alpin


Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii.
Aflati in trecere, pentru intalniri de afaceri sau calatorii de placere, Hotel Aprt ALPIN este gata sa va primeasca intr-o atmosfera confortabila si moderna, amplasat in cadrul celei mai renumite statiuni montane, Poiana Brasov. Toate spatiile hotelului sunt ideale pentru sejururi de relaxare, pentru escapade romantice sau in familie dar si pentru o iesire vesela intre prieteni.Aceleasi spatii pot gazdui in conditii excelente participantii sositi la intalniri profesionale sau de afaceri.
Descriere facilitati:
Tratament: IYASHI DÔME, UN CONCEPT INOVATOR, ACUM IN ROMANIA ! ISTORIC Intre anii 1940-1947 Guvernul Japoniei a investit in cercetare pentru a gasi solutii de diminuare a efectelor negative ale bombelor atomice (uraniu, plutoniu), asupra populatiei. Dupa mai multi ani de perfectionare a tehnologiei, in anul 1998, in Laboratorul Techno Research Shimazu cercetatorul Koichi Tanaka (laureat al premiului Nobel pentru chimie in 2002) detecteaza pentru prima oara dioxina in transpiratia unei persoane care a petrecut 30 de minute in IYASHI DÔME. Din anul 2006 si pana in prezent, societatea IYASHI DÔME nu a incetat nici o clipa cercetarile privind eliminarea metalelor grele din organism, scaderea in greutate si starea de bine a omului. CONCEPTUL NOU SI UNIC IYASHI DÔME O sedinta IYASHI DÔME produce aceeasi cantitate de transpiratie ca o alergare de minim 20 km, fara nici un efect negativ, cum ar fi: producerea excesiva de endorfina, oxigen activ, dezvoltare de acizi grasi, risc cardiac, uzura prematura a corpului. IYASHI DÔME permite eliminarea pana la 600 de kilocalorii (in unele cazuri mai mult). Cercetarile au demonstrat ca celulele corpului nostru sunt receptive la undele infrarosii esalonate intre 4-25 micrometri. Undele infrarosii lungi organice B-Carbon ale IYASHI DÔME emit infrarosii cu lungime de 5-20 micrometri corespunzand perfect organismului nostru. Beneficiile IYASHI DOME pentru sanatate -eliminarea prin transpiratie a toxinelor acumulate, a metalelor grele (tehnologia ceramica/titan a IYASHI DÔME - are proprietatea de descompunere a toxinelor). -purificarea, regenerarea si infrumusetarea corpului (caldura in profunzime, pana la 40 mm sub piele) -scaderea eficienta in greutate (transpiratie prin emisie de unde infrarosii organice pornind de la o BAZA VEGETALA, produsa de IYASHI DÔME). - relaxarea, eliberarea de stress. - refacerea echilibrului organismului care ajuta la energizarea, revigorarea sa si contribuie la reinstalarea starii de bine. Hotel Alpin detine primul aparat de acest gen din Romania !
Servicii masa:
- se serveste in cadrul celor trei restaurante: Tosca, A Propos si Forest Lounge astfel: micul dejun in sistem bufet, restul meselor in sistem fisa cont a la carte.
Facilitati copii:
- gradinita cu personal calificat - gratuit pentru clientii cazati in hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.