Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LARA HADRIANUS HOTEL


Descriere

Hotel Lara Hadrianus este situat la 9 km de aeroport, la 15 km de Antalya si la 600 m de plaja. Hotelul a fost construit în 2006, suprafata totala de 3600 mp, ultima renovare in 2010. Hotelul este format din trei cladiri de 6 etaje (60 camere cu vedere la mare, 72 camere cu vedere la gradina): - 120 camere standard (max. 3 pers., 18 mp); - 12 camere family (living, dormitor cu usa, 1 baie, max. 4 pers., 50 mp). Camera: - Baie sau dus - Uscator de par - Aer conditionat individual - TV - Telefon - Seif (în camera, gratuit) - Minibar (AI - apa in ziua sosirii gratuit) - Pardoseala - mocheta sau parchet - Balcon - Servicii de curatenie si intretinere - zilnic - Schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamâna - Room service (10:00-22:00, contra cost) - Internet Wireless (gratuit) Dotari si servicii: - Restaurant principal - Bar - Piscina in aer liber - Doctor la cerere (contra cost) - Spalatorie (contra cost) - Curatatorie (contra cost) - Magazine Relaxare si sport: Gratuit: - Baie de aburi - sauna - Tenis de masa - Disco (intrare) - Darts Contra cost: - Masaj - Biliard - Disco (bauturi) - Sporturi de apa (pe plaja) Pentru copii: - Piscina pentru copii - Loc de joaca pentru copii - Babysitter (contra cost) Plaja: municipala, nisip. Beach bar: contra cost. Transport la plaja de 2 ori pe zi - gratuit. Piscina si plaja: umbrele, paturi si saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit.
Hotel Lara Hadrianus este situat la 9 km de aeroport, la 15 km de Antalya si la 600 m de plaja. Hotelul a fost construit în 2006, suprafata totala de 3600 mp, ultima renovare in 2010.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.