Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LARISSA BLUE HOTEL

de la
142 
Tarif / persoana
* perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din TIMISOARA
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel Larissa Blue Kemer este situat la 62 km de aeroportul orasului Antalya, la 7 km de orasul Kemer, în localitatea Kiris, la 150 m peste drum de plaja proprie. A fost construit în anul 2003, are suprafata totala de 7000 mp. Hotel Larissa Blue Kiris dispune de 2 corpuri de 4 etaje: 124 standard room (max. 2+1 pers., 22 mp). O varianta buna pentru vacanta cu familia. Camera: dus uscator de par aer conditionat individual televizor telefon seif (la receptie, contra cost) balcon pardoseala - gresie în camera se face curatenie zilnic asternuturile sunt schimbate de 3 ori pe saptamâna Dotari si servicii: restaurant bar piscina exterioara tobogan de apa cabinet medical schimb valutar parcare auto Relaxare si sport: Gratuit: baie turceasca sauna aerobic volei pe plaja baschet mini-fotbal biliard tenis de masa darts teren de tenis închiriere rachete si mingi de tenis program de animatie Contra cost: masaj sporturi acvatice la plaja discoteca Pentru copii: piscina tobogan de apa teren de joaca mini-club (4-12 ani) Plaja: proprie, pietris. Umbrele, sezlonguri - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.
Hotel Larissa Blue Kemer este situat la 62 km de aeroportul orasului Antalya, la 7 km de orasul Kemer, în localitatea Kiris, la 150 m peste drum de plaja proprie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.