Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAGIC HOTEL


Descriere

Hotel Magic Kemer este situat la 55 km de aeroportul orasului Antalya, în orasul Kemer, la 1 km de plaja comuna. A fost construit în anul 2005, are suprafata totala de 1750 mp. Hotelul dispune de un corp de 3 etaje: 80 standard room (max. 2+1 pers., 16 mp), o camera pentru persoane cu dizabilitati (max. 2+1 pers., 20 mp). Hotelul se afla în centrul orasului Kemer. Distanta la plaja se compenseaza cu apropierea centrelor de distractii. Se recomanda vacantelor tinerilor. Camera: dus sau baie uscator de par aer conditionat individual televizor telefon mini-bar (gol) seif (în camera, contra cost) pardoseala - mocheta balcon în camera se face curatenie zilnic asternuturile sunt schimbate de 3 ori pe saptamâna Dotari si servicii: restaurant principal 4 baruri piscina exterioara piscina interioara tobogan de apa cabinet medical coafor spalatorie magazin parcare sala de conferinte (pentru 50 pers.) Relaxare si sport: Gratuit: baie turceasca sauna jacuzzi sala fitness tenis de masa darts discoteca (intrare) wireless Internet (în lobby) Contra cost: masaj Internet-cafe sporturi cu motor Pentru copii: piscina Plaja: comuna, nisip/pietris. Umbrele, sezlonguri, saltele - contra cost. Prosoape de plaja - contra cost. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.
Hotel Magic Kemer este situat la 55 km de aeroportul orasului Antalya, în orasul Kemer, la 1 km de plaja comuna. A fost construit în anul 2005, are suprafata totala de 1750 mp

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.