Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Movenpick Resort Spa Tala Bay Aqaba


Descriere

Movenpick Resort Spa Tala Bay Aqaba 5*

Site oficia
l:https://www.movenpick.com/en/middle-east/jordan/aqaba/resort-aqaba-tala-bay.html

Localizare: Hotel Movenpick Tala Bay Resort este situat pe plaja privata in Tala Bay, la 15 minute cu masina pana in orasul Aqaba si 20 minute pana la aeroport.
Cea mai apropiata plaja: plaja proprie.

Facilitati hotel: Hotel Moevenpick Resort Spa Tala Bay, Aqaba dispune de 3 piscine principale, 2 dintre ele in stil laguna, centru SPA de 1500 mp, centru de scuba diving, 6 baruri, WI-FI gratuit in toate zonele, restaurant principal cu mese bufet, cine tematice in fiecare seara cu muzica live, restaurant a la carte italian, terasa, restaurant la piscina, bar la piscina, longe bar, terasa cu specific arabesc, loc de joaca pentru copii, parcare gratuita, centru de rent-a-car, exchange.

Servicii de masa: mic dejun, demipensiune si pensiune completa.

Dotari camere:
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, cafea si ceai, telefon direct, WI-FI, uscator de par, room service 24 de ore, seif in camera, minibar gratuit.

Camere pentru nefumatori, precum si camere pentru persoanele cu handicap sunt de asemenea disponibile la cerere.

Camerele standard au vedere la munte sau la gradina, camerele superior au vedere la piscina si vedere partiala la mare, iar camerele deluxe au vedere la mare.

Camerele family au doua dormitoare cu usa intre ele.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.