Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE PAVILIONS


Descriere

La cațiva pași de o lagună, The Pavilions oferă vile de 4 stele cu piscine private și sisteme de divertisment pentru locuințe. Acesta oferă WiFi gratuit în hol și transfer gratuit la plaja Sanur. Oaspeții se bucură de o băutură de bun venit, un coș de fructe și un masaj de 10 minute la sosire.Localizare
Pavilionele Bali se află la 30 de minute de mers cu mașina de zona Kuta. Denpasar City se află la 20 de minute de mers cu mașina, în timp ce zona Seminyak și Aeroportul Internațional Ngurah Rai sunt la 45 de minute cu mașina de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Masaje relaxante și tratamente corporale îi așteaptă pe oaspeții din spa Bali The Pavilions. Un centru de fitness bine echipat și o piscină în aer liber sunt disponibile pentru cei care doresc să facă exerciții fizice. Jahe oferă mâncăruri autentice balineze și specialități cu fructe de mare cu vedere la grădina tropicală. Cocktail-uri și băuturi răcoritoare sunt disponibile la Poolside Cafe și Bar.