Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIX SENSES KAPLANKAYA


Descriere

Six Senses Kaplankaya se află în orașul Milas din regiunea Egee, la 84 km de orașul Bodrum, și pune la dispoziție un centru spa. Complexul oferă, de asemenea, un restaurant, o saună și un centru de fitness. Pentru rezervarile efectuate cu reducere Early Booking, hotelul solicita plata integrala a cazarii pana la finalul termenului.Localizare
Six Senses Kaplankaya se află în orașul Milas din regiunea Egee, la 84 km de orașul Bodrum.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurantele Sage & Sea, Wild Thyme și Mezze by the Sea servesc meniuri unice cu mâncăruri mediteraneene, preparate din ingrediente ecologice.

Acest complex de wellness unic oferă 38 de săli de tratamente spa, inclusiv o cameră de tratamente cu nămol, suite de hidroterapie și camere de spa private pentru cupluri. Zona hidrotermală oferă o varietate de facilități, cum ar fi saună finlandeză, igloo, baie de aburi din cristal, hidromasaj, dușuri experimentale și bazine de terapie pentru picioare, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Oaspeții pot opta și pentru tratamentele spa concepute exclusiv de Six Senses Kaplankaya. Aceste tratamente variate includ masajul acvatic Watsu și Rasul, terapia cu nămol autentic turcească.