Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în Kommeno din Corfu, hotelul Grecotel Eva Palace 4*, de la malul marii ofera vederi panoramice asupra Marii Ionice si orasului Corfu. Grecotel Eva Palace are o plaja privata si o zona de piscina cu bar. Localitatea Kommeno este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de relaxare, liniste, plaja si soare. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare:
La doar 150 de metri de plaja de nisip, hotelul Grecotel Eva Palace 4* se bucura de o locatie retrasa intre satele Dassia si Gouvia. Orasul Corfu este la 13 km distanta .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul Grecotel Eva Palace ofera o gama larga de optiuni de masa, inclusiv un restaurant tip bufet cu preparate din bucataria internationala si un Pool Bar. Elixir Rooftop Love Spa ofera servicii de masaj, sauna si o sala de gimnastica. O gama larga de sporturi nautice sunt disponibile pe plaja din Corfu Imperial din apropierea hotelului.