Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Un loc elegant unde sa iti petreci vacanta de neuitat.

Localizare
Vilele Azure Beach sunt situate pe plaja din Nopigia, in apropierea autostrazii National, ce ofera acces facil catre Kolimbari, situat la doar 5 minute distanta iar la 30 minute de mers cu masina se afla orasul Chania.

Facilitati hotel
Vilele pun la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: bar, snack bar-cafenea, parcare, activitati pentru copii, minimarket, 8 piscine, gradina.

Dotari camere
Azure Beach Villas este format din 55 de vile cu unul, doua sau trei dormitoare.
One bedroom villa sunt spatioase si complet utilate cu lenjerii de pat si chicineta. Sunt formate dintr-un living room cu vedre la piscina, un dormitor si o terasa privata pe acoperis. Alte facilitate: baie cu cada, frigider, CD player, DVD player, frigider, bucatarie, TV prin satelit.
Two bedrooms villa sunt spatioase, dotate cu lenjerii de pat si bucatarie complet utilata. Sunt formate dintr-un living cu vedere la piscina si doua dormitoare situate la etaj si un balcon privat.
Three bedroom villa sunt formate dintr-un living room cu vedere la mare si la piscina privata, 3 dormitoare si o terasa privata pe acoperis.

Taxele locale nu sunt incluse. Acestea se platesc la check-in, la receptia hotelului:
5* 4 euro/camera/noapte
4* 3 euro/camera/noapte
3* 1.5 euro/camera/noapte
2* 0.5 euro/camera/noapte
1* 0.5 euro/camera/noapte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie